Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Vodič nevydržal horúčavy: Šiel donaha, ženy boli trúfalejšie, šokujúci názor polície

Brandenburská polícia zverejnila fotky nahého muža jazdiaceho na mopede. Zobraziť galériu (3)
Brandenburská polícia zverejnila fotky nahého muža jazdiaceho na mopede. (Zdroj: Twitter/PolizeiBB)

BRANDENBURSKO - Polícia v Brandenbursku zverejnila na Twitteri dve fotografie muža, ktorý šoféroval svoj moped v Adamovom rúchu. Na sebe mal len helmu a sandále. Fotografie sa objavili v čase, keď v Nemecku prudko stúpli teploty. Napriek bizarnosti situácie polícia tvrdí, že muž nevykonal nič nezákonné.

Brandenburská polícia zverejnila na svojom twitterovom účte skutočne humorné fotografie. Je na nich muž, ktorý sa do ulíc vybral doslova v Adamovom rúchu. „Pretože nemáme slov,“ znie komentár polície na fotografie.

Tento príspevok však vzbudil otázku, či muž nekonal protizákonne. Podľa slov polície nie je zakázané objaviť sa na verejnosti nahý, avšak len do momentu, pokým na „naháča“ niekto nepodá sťažnosť.

Brandenburská polícia zverejnila fotky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/PolizeiBB)

Na juhu krajiny sa pred nejakým časom v blízkosti rieky Isar opaľovala skupina žien, na sebe nemali nijaké plavky. Pracovníci bezpečnostnej služby ich však vyzvali, aby si na seba dali aspoň vrchný diel plaviek. Niekoľko ďalších opaľujúcich sa žien sa ale tejto skupiny nudistiek zastalo. Podľa ich slov si neskôr samy „zo solidarity plavky vyzliekli“.

Brandenburská polícia zverejnila fotky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/PolizeiBB)

Zelená politická strana v Nemecku sa v dôsledku tohto incidentu obrátila na mestskú radu v Mníchove. „Je pre mňa nepochopiteľné, že muž sa môže opaľovať bez vrchného dielu, ale žena nie,“ povedal Dominik Krause ako jeden z iniciátorov debaty v mestskej rade.


Čítajte aj: Sexi párik očakával množstvo lajkov na Instagrame: Za obnažené FOTO schytal poriadnu kritiku


Konzervatívni bavorskí spojenci kancelárky Angely Merkelovej zaujali iné stanovisko a namiesto toho podali návrh, v ktorom žiadajú opaľujúcich sa, aby si obliekli plavky, ktoré úplne zakryjú ich pohlavné orgány. Dodávajú, že toto pravidlo by neplatilo v prípade nudistických pláží.

Viac o téme: VodičNahý mužMoped
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu