Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina sa nevyspala s mladíkom, ktorý ju pozval na drink: Na druhý deň jej poslal šokujúcu SMS

Chloe tak skoro na drink nepôjde Zobraziť galériu (2)
Chloe tak skoro na drink nepôjde (Zdroj: Facebook/Chloe Jessica)

HULL - Dvadsaťročná Britka Chlo Matthewsová prijala v bare pozvanie na drink od neznámeho chlapíka. Na druhý deň ale zostala v šoku, od dotyčného muža totiž dostala skutočne nečakanú správu. Namiesto komplimentov a vďaky za príjemný večer jej poslal účet za alkohol, ktorý vypila.

Chloe zašla nedávno s kamarátkami do baru v anglickom meste Hull. Istý mladík ju tam pozval na drink a keďže nie je zadaná, neodmietla. Celý večer sa rozprávali, potom každý išiel domov. Na druhý deň chlapík menom Danny Matthewsovej napísal správu. Človek by čakal, že jej poďakuje za pekne strávený večer, prípadne ju pozve na rande, no stalo sa niečo oveľa horšie.

Dievčina sa nevyspala s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Chloe Jessica)

Najprv si overil, že je to naozaj ona, od ktorej si pýtal telefónne číslo a potom si od nej vypýtal peniaze. "Mohla by si mi poslať peniaze na účet za drinky, ktoré som ti včera kúpil, keďže sme spolu nespali, takže to vlastne nestálo za to." 

Žena (36) sa vyspala s dvomi mužmi zo zoznamky: Zanechalo to celoživotné následky

Študentka zdravotníctva zostala skutočne šokovaná. O tomto nepríjemnom incidente prehovorila na Twitteri, kde užívatelia vo veľkom komentovali jej príspevok. "To musí byť vtip. Toto je bod, do ktorého dospela spoločnosť?" uvažuje nahlas jeden u užívateľov. Chloe je tak znechutená, že sa rozhodla rezignovať na nočné večierky. 

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu