Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otca pobúrila synova domáca úloha na FOTO: Učiteľka ho nešetrila, hodnotenie pohorší aj vás

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, FB/Chris R Piland,)

PENSYLVÁNIA - Otec prišiel s petíciou proti učiteľke, ktorá kruto okomentovala domácu úlohu jeho dieťaťa. Žiada, aby vyučujúca prišla o miesto, lebo úplne zdevastovala chlapcovo úsilie. Jeho úlohou bolo vyriešiť čo najviac zo šesťdesiatich príkladov v priebehu troch minút. Učiteľka jeho výkon nazvala "absolútne patetickým".

Chris Piland sa rozhodol spísať petíciu proti učiteľke malého Kamdyna, ktorá neadekvátne reagovala v hodnotení na domácu úlohu. „Je to absolútne patetické, za tri minúty vyriešil 13 príkladov zo 60. Smutné,“ napísala učiteľka k chlapcovej domácej úlohe.

Ku komentáru nakreslila aj smutného smajlíka. Petíciu podpísalo viac ako 15-tisíc osôb. Otec chlapca z Pensylvánie celý príbeh vysvetlil na sociálnej sieti. „Kamdynova učiteľka bola k nemu a ku mne drzá celý rok,“ spomína v príspevku.

Otca pobúrilo, ako sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Chris R Piland)

„Vďaka úsiliu a podpore ľudí, ktorí túto petíciu podpísali, s radosťou oznamujem, že prípad s učiteľkou v súčasnosti rieši školská rada Valley View,“ napísal otec Chris. Mnohí rodičia sa s jeho reakciou stotožnili, podľa ich slov nijaký učiteľ nemá na podobné slová právo.


Čítajte aj: Učiteľ sa snažil vysvetliť rozdiel medzi vulvou a vagínou: Dopadlo to naozaj katastrofálne


„Nemám dieťa, ale aj tak mi je to nepríjemné. Je to dokonca mimo rámca neprofesionality,“ znie jeden z komentárov. Správkyňa školy prehlásila, že ide o súkromnú záležitosť a prípad odmietla komentovať. „Urobíme to, čo je pre študentov najlepšie,“ dodala správkyňa Rose Minnitiová.

Viac o téme: UčiteľMatematikaDomáca úloha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu