Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aj toto prináša život: Na ceste ležala rakva s nebožtíkom a nebol to prvoaprílový vtip

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VARŠAVA - Rakva ležiaca na ceste pri poľskom podkrkonošskom meste Jelenia Góra si vynútila zásah polície, privolali ju telefonáty znepokojených vodičov. "Ukázalo sa, že rakva vypadla z pohrebného vozidla počas prepravy do krematória," oznámila v utorok televízia TVN 24.

Príhoda sa udiala v pondelok v podvečer, kedy telefonáty vodičov privolali na miesto policajnú hliadku. Ukázalo sa, že nejde o nechutný aprílový vtip, ale v rakve sa nachádza nebožtík. Medzitým na políciu zavolal i pracovník pohrebnej služby. "Oznámil, že pracovníci prepravujú zosnulého ku kremácii a po príchode na miesto zistili, že v aute postrádajú rakvu," uviedol policajný hovorca Mateusz Królak.

Z doterajších poznatkov podľa neho vyplýva, že rakva vypadla z vozidla v stúpaní, kde vodič pridal plyn a rakva sa posunula k pravdepodobne zle zatvoreným zadným dverám vozidla. Všetko podľa prokurátora Marka Śledzionu nasvedčuje tomu, že nedošlo k zločinu, ale k nedbanlivosti. Každopádne nebožtíka už vyšetrovatelia vydali pozostalým.

Viac o téme: CestaRakva Jelenia Góra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu