Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mužovi zomrela dcéra (†23): Tvrdil, že ju zabil mega penis jej manžela pri sexe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MARON KIDUL - Smútok zo straty dcéry vyvolal v nešťastnom otcovi pochybnosti, či bola príčinou úmrtia skutočne epilepsia, ako uviedli lekári. Od začiatku mal podozrenie, že skutočný dôvod je ukrytý v nohaviciach jeho zaťa. Muž preto využil všetky dostupné prostriedky, aby to dokázal.

Smrť človeka vždy sprevádzajú bolestivé emócie, o to viac, keď bol nebohý veľmi mladý. Akokoľvek je však prípad úmrtia 23-ročnej Jumantri z indonézskeho ostrova Jáva smutný, jeho pokračovanie hraničí s bizarnosťou. Jej otec Nedi Sito bol totiž presvedčený o tom, že za smrť dcéry môže obrovský penis jeho zaťa Barsaha, ktorý ju mal zabiť počas sexu. Situácia sa však neskončila iba v rovine obvinenia a podozrievania. Rozzúrený otec trval aj na predložení dôkazu a odmietol sa zmieriť so stanoviskom lekárov, ktorí tvrdili, že Jumantri zomrela na epilepsiu, ktorou trpela od svojich štrnástich rokov.

Boháč (†65) chcel mať väčší penis: Márnotratnosť ho nakoniec zabila

Nevedno, či policajtov poháňala zvedavosť, faktom ale je, že súhlasili so Sitom a na ich príkaz musel Barsah ukázať svoj penis nielen im, ale aj najbližším príbuzným zosnulej. Po dôkladnom preskúmaní jeho mužskej pýchy sa všetci zúčastnení zhodli, že nič tak "štandardné" mladú ženu nemohlo usmrtiť. Nedimu tak nezostávalo nič iné, iba sa zaťovi ospravedlniť a uznať, že lekári sa nemýlili. 

Viac o téme: IndonéziaEpilepsiaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu