Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milionár hľadá manžela pre svoju dcéru pannu (26): Musí splniť tri PODMIENKY a nie sú vôbec ťažké!

Karnsita čaká na svojho vyvoleného Zobraziť galériu (3)
Karnsita čaká na svojho vyvoleného (Zdroj: YouTube/Viral Press)

CHUMPHON - Bohatý podnikateľ z Taiwanu je frustrovaný, pretože jeho dcéra je stále sama. Rozhodol sa preto, že jej pomôže nájsť si muža, no nebude to len tak. Budúci zať totiž najprv musí splniť tri podmienky. Dobrou správou je, že by to nemalo byť vôbec ťažké.

Thajskému milionárovi Arnonovi Rodthongovi (58) už došla trpezlivosť so svojou vlastnou dcérou. Vo svojich 26 rokoch, kedy mnohé jej kamarátky už vychovávajú vlastné deti, je ona ešte stále panna a bez partnera. Rozhodol sa preto zaplatiť poriadnu sumu peňazí tomu, ktori si ju zoberie za ženu.

Zatiaľ čo podľa miestnej tradície musia platiť veno muži, v prípade absolventky univerzity Karnsity dostane jej manžel od budúceho svokra 10 miliónov thajských bahtov (v prepočte približne 277-tisíc eur) a okrem toho aj podiel v rodinnom podniku. Arnonovi je jedno, odkiaľ bude dotyčný pochádzať, musí ale splniť tri dôležité podmienky. 

1. "Nemusí byť až taký inteligentný, stačí, keď bude vedieť čítať a písať. Nepotrebujem do rodiny viac akademických titulov."

2. "Musí byť pracovitý, nesmie to byť žiadny lenivec. Neskôr totiž odo mňa preberie rodinnú firmu."

3. "Musí mať rád durian (druh ovocia, ktoré je známe svojím silným zápachom, pozn. red.)

Milionár hľadá manžela pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Hoci má Rodthong aj niekoľkých synov, vyhlásil, že hneď po tom, ako sa vydá jeho dcéra, odkáže celý podnik svojmu zaťovi. Jeho výzva zaujala mnohých mužov, ktorí sa určite budú pokúšať o to, aby si získali srdce mladej slečny. Keď sa Karnsita dozvedela o tom, čo plánuje jej otec, schuti sa zasmiala. "Áno, je pravda, že som stále nezadaná. Ak už sa mám vydať, chcem muža, ktorý bude pracovitý a bude milovať svoju rodinu," dodala. 

Viac o téme: MilionárPanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu