Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Vodička vyparkovala, zostala po nej erotická pamiatka: Ľudia sú pobúrení, zaplať pokutu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NASHVILLE - Zvláštny problém s parkovaním musela riešiť istá Američanka po tom, ako ráno s manželom odišli z parkoviska. Nespokojná domáca komunita ju totiž obháňala s kurióznou sťažnosťou, keď im vadilo, že auto zanechalo na ceste neslušne vyzerajúcu stopu.

Problémy s parkovaním väčšinou súvisia s hádkou o miesto alebo nepríjemným doťahovaním sa s mestskými policajtmi. Prípad, ktorý na sieti Reddit opísala Kathryn z amerického štátu Tennessee, je ale oveľa kurióznejší. Krátko po tom, ako odišla so svojím manželom z parkoviska, ju totiž začali bombardovať členovia asociácie Homeowners s fotografiou parkovacieho miesta, na ktorom stála ich honda. "Sťažovali sa, že po odchode z miesta zostal na asfalte obrázok pripomínajúci penis. A naozaj to tak aj bolo, lenže my za to predsa nemôžeme. Sneh napadal tak, že pod autom vytvoril práve takýto obraz," vysvetľuje Kathryn. 

FOTO Vodička vyparkovala, zostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Pobúrení členovia asociácie sa dokonca vyhrážali pokutou vo výške sto dolárov, keď "závadu" okamžite neodstránia. Majiteľka auta trvala na tom, že to nebola ich chyba a nič neurobili schválne. Po krátkej emailovej prestrelke to nakoniec sťažovatelia vzdali, upustili od pokuty a vodička tak nemusela nič platiť. 

Viac o téme: ParkovaniePenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu