Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina (21) po noci plnej sexu nechala svoje šaty u milenca: Nechutná dohra od jeho matky

Lillie Hainesová
Lillie Hainesová (Zdroj: Facebook/Lillie Haines)

HAVANT - Lillie Hainesová z anglického grófstva Hampshire narazila na facebookový profil mamy chlapíka, s ktorým prežila krátky románik. Rozhodla sa, že si prezrie jej fotografie, tie ju však doslova ohromili. Na jednom zábere má totiž žena oblečené šaty, ktoré patria dievčine.

Dvadsaťjedenročná Lillie zverejnila svoj bizarný príbeh na Twitteri. "S niekým som sa vyspala a nechala som svoje šaty u neho. Teraz ich nosí jeho matka na večerné párty, je to také čudné."

Caroline Eastwoodová s odpoveďou neotáľala a priznala sa, že je to ona. "Žiarlivosť je veľmi zlá vlastnosť. Dostaňte sa cez to, dievčatá, som očarená tým, že môžem nosiť šaty pre 20-ročné dievčatá a vyzerať v nich ešte lepšie než ony," okomentovala Lillin príspevok.

Ďalej bola ešte ostrejšia. "Práve si sa priznala k tomu, že si štetka a že si nechala svoje šaty u chlapíka, s ktorým si spala. Neboj sa, operiem ich na vysokom stupni. Keby som od začiatku vedela, že sú tvoje, určite by som ich vyhodila."

Hainesová zareagovala, že šaty naspäť nechce. Zároveň sa zamýšľa nad tým, ako môže nejaká žena nosiť šaty, ktoré malo predtým oblečené dievča, ktoré spalo s jej synom. Caroline sa ohradila a uviedla, že si myslela, že šaty patria niektorej z jej kamarátok, pretože ich našla v špinavej bielizni. Niektorí užívatelia určite špekulujú, ako sa teda Lillie dostala od Sama domov, keď svoje šaty nechala u neho. Podľa jej vyjadrení si obliekla chlapcove bežecké topánky a župan, ktoré má vraj doma dodnes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu