Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena si myslela, že má dokonalé manželstvo: Potom zistila, že muž pred ňou ukrýval hnusné tajomstvo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: youtube/this morning)

EDINBURGH - Päťdesiattriročná Škótka verila, že jej manželstvo je dokonalé. To ale platilo len dovtedy, kým nezistila, že jej muž, údajný tajný agent, je v skutočnosti sériový bigamista, ktorý má ďalšie tri manželky a trinásť detí. Podvodník nakoniec skončil vo väzení za bigamiu, podvod a ilegálne držanie zbrane.

Mary Turnerová Thomsonová z Edinburghu bola slobodnou matkou, keď sa pred rokmi na internete zoznámila s Williamom Allenom Jordanom, pôvodom z USA. Bol pozorným, láskavým a perfektným otcom Maryiných detí, zároveň bol však bigamistom. Okrem Mary bol zosobášený s ďalšími troma ženami. A aby toho nebolo málo, dovedna sa mu podarilo splodiť trinásť potomkov. 

Žena si myslela, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/this morning)

"Williama som spoznala cez internet, keď som bola slobodná matka s deväťmesačným bábätkom. Bol veľmi milý, písali sme si maily. Začali sme sa stretávať osobne a po dvoch týždňoch sa ma spýtal, či si ho vezmem. Povedala som nie, ale neskôr sme sa predsa len zasnúbili a potom aj vzali," začína svoje rozprávanie Turnerová. 

Žena si myslela, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Mary Turner Thomson)

Po šiestich mesiacoch od svadby otehotnela, čo ju mimoriadne prekvapilo. Manžel totiž tvrdil, že po prekonaní osýpok zostal neplodný. Okrem toho počas celého trvania manželstva predstieral, že je tajný agent CIA. Údajne často chodil "na misie", ktorými si kryl mnohopočetné manželstvá. Manželku dokonca presvedčil, aby zohnala 200-tisíc libier, ktoré mal zaplatiť svojim "vydieračom". Tí sa Williamovi vraj vyhrážali, že mu unesú deti. 

Trpký príbeh internetovej lásky: Predala kvôli nemu dom, potom sa dozvedela krutú pravdu

V tejto fáze bola Mary už štyri roky pod manželovou kontrolou, a tak predala všetko, čo mala, vrátane domu a auta. Žiadni vydierači ani tajné operácie neboli skutočné. Mary sa toto všetko dozvedela až v roku 2006, keď jej zavolala Mischele Lewisová, Williamova ďalšia manželka. Obe ženy sa stretli v kaviarni a celú záležitosť preberali neuveriteľných dvanásť hodín. Keď sa rozlúčili, Mary poslala Williamovi správu, v ktorej mu dala kopačky. Jordan bol následne obvinený a odsúdený za bigamiu, podvod a ilegálne vlastníctvo zbrane. Po prepustení ho deportovali do USA. 

Viac o téme: BigamiaBigamistaMary Turner Thomson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu