Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trpký príbeh internetovej lásky: Predala kvôli nemu dom, potom sa dozvedela krutú pravdu

Ich láska sa neskončila happyendom Zobraziť galériu (5)
Ich láska sa neskončila happyendom (Zdroj: Facebook)

STEVENAGE - Predtým, než sa do na internete do niekoho zaľúbite, pokúste sa ho najprv dobre spoznať. Skôr, než sa do vzťahu vrhnete s horúcou hlavou, predáte všetky svoje veci, kúpite si letenku a naplánujete svoju svadbu. Tak, ako to urobila istá slečna, ktorá to už stihla trpko oľutovať.

Evangelina Tsadiosová z anglického mestečka Stevenage sa pred deviatimi mesiacmi zoznámila s tridsaťosemročným Darrylom Brownom Fanceym.

Trpký príbeh internetovej lásky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Pridal si ju medzi priateľov na Facebooku a odvtedy si písali, volali a nakoniec sa do seba zamilovali. Kanaďan Darryl v decembri požiadal svoju milú o ruku. Tá súhlasila a už začala plánovať, ako sa presťahuje do Toronta. Chcela si so sebou zobrať aj svadobné šaty, aby sa mohli vziať hneď po tom, ako priletí na letisko. 

"Viem, že si niektorí ľudia môžu myslieť, že som blázon, pretože sme sa nikdy osobne nestretli. Ale v mojom srdci som cítila, že je to ten pravý človek pre mňa," povedala Evangelina. 

Trpký príbeh internetovej lásky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

V snahe získať peniaze na cestu predala dom a všetko v ňom. No po tom, ako sa o jej zdanlivo šťastnom príbehu začalo písať v médiách, sa jej ozvali ženy, aby ju pred Brownom varovali. 

Trpký príbeh internetovej lásky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Okrem nej totiž chodil s ďalšími ženami. Keď ho Tsadiosová konfrontovala, vyhováral sa, že jeho bývalá priateľka o ňom rozširuje nepravdivé správy, pretože chce zničiť ich šťastie. Neskôr však zmenil názor a teraz tvrdí, že s Evangelinou nikdy nechodil, nepožiadal ju o ruku, ani si ju neplánuje vziať za ženu. 

Trpký príbeh internetovej lásky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

"Nemôžem uveriť tomu, čo sa stalo. Darrylovi som úplne dôverovala. Vravel, že ma miluje. No zlomil mi srdce a totálne ma ponížil. Predala som všetky svoje veci, a to za zlomok ich skutočnej hodnoty, len preto, aby som sa mohla presťahovať do Kanady za tebou. Viem, že to všetko bolo dosť narýchlo, ale niekedy jednoducho musíte nasledovať svoje srdce. Tvrdil, že sa ma nemôže dočkať, a že pre nás zaobstaral dom. Potom sa mi začal vzďaľovať a komunikoval so mnou čoraz menej. Nakoniec vyšlo najavo, že nie je žiadny dom, a že to bola všetko len nejaká zvrátená hra," vyliala si srdce žena, ktorá sa živí ako speváčka a skladateľka. 

Stretla muža svojich snov: No potom dôchodkyňa (62) zistila strašnú pravdu o 47 milenkách

Evangelina má teraz dva týždne na to, aby sa vysťahovala z domu, ktorý medzitým predala. Nevie, čo bude robiť. Svoj príbeh sa rozhodla zverejniť v snahe varovať ostatné ženy, aby nanaleteli Darrylovi alebo jemu podobným. 

Viac o téme: BigamistaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu