Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojica na VIDEU zažila poriadne zúfalstvo: Keď to zbadala polícia, musela zasiahnuť

(Zdroj: Youtube/jakokruger6)

NEW YORK - Na britský pár, ktorý bol sklamaný zo straty zásnubného prsteňa v New Yorku, sa nakoniec usmialo šťastie. Šperk zapadnutý v mriežke na Times Square totiž neskôr našli policajti, ktorí vďaka sociálnej sieti zistili, kde majú hľadať nešťastníkov a poslať im vzácny kúsok.

Len nedávno zachytila kamera na newyorskom námestí Times Square dvojicu, ktorá sa bezradne nakláňala nad mriežkou vedľa chodníka. Zábery si dali neskôr miestni policajti do súvislosti s príbehom, ktorý na Twitteri zverejnili Angličania John Drennan a Daniella Anthonyová. Opisovali totiž, ako im zásnubný prsteň nešťastne skĺzol do kanála. Policajti sa na miesto išli neskôr pozrieť a vzácny šperk tam skutočne našli. Vďaka sociálnej sieti potom zistili, že pár, ktorý sa trápi nad stratou prsteňa, pochádza z anglického mesta Peterborough.

"Kontaktoval nás náš známy a spýtal sa, či sme tá dvojica, ktorú hľadá newyorská polícia. Veľmi nás to prekvapilo," povedal nadšený John. Vysvetlil, že Daniellu požiadal o ruku v Central Parku, ale prsteň jej bol veľký. Mladík si ho teda nechal vo vrecku, no o niekoľko hodín neskôr mu z neho vypadol práve do spomínanej mriežky. "Nakláňali sme sa tam, ale nemali sme šancu uvidieť ho. Definitívne sme sa s ním rozlúčili," pokračuje Drennan.

A keďže ich dovolenka sa skončila, snúbenci sa vrátili do Anglicka. To, že upútajú pozornosť policajtov na bezpečnostnej kamere, ich veľmi prekvapilo. "Policajtom patrí naša veľká vďaka. Nájdený prsteň má pre nás obrovskú cenu a my sa zasnúbime nanovo," dodala nadšená dvojica. "Ďakujeme ti, Twitter. Vďaka tebe je príbeh uzatvorený. S láskou John, Daniella a NYDP," napísali na svoj profil policajti.

Viac o téme: New yorkŽiadosť o rukuZásnubný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu