Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Žena (29) žaluje svojho bývalého priateľa: Mal ju znetvoriť svojím abnormálnym penisom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HARARE - Dvadsaťdeväťročná Afričanka zo Zimbabwe žaluje svojho bývalého priateľa kvôli veľkosti jeho penisu. Údajne jej roztiahol vagínu do abnormálnej veľkosti, a preto plánuje podstúpiť korekčnú operáciu, ktorá by ju mala vrátiť do pôvodného stavu.

Za roztiahnutú vagínu Silindile Mangenaovej údajne môže jej bývalý priateľ, 37-ročný Mugove Kurima. Podľa jej slov bol jeho penis príliš veľký a v dôsledku tohto faktu má žena trvalé následky. Preto od Kurimu žiada odškodné vo výške v prepočte 9000 eur, aby mohla podstúpiť plastickú operáciu. 

Sestričku šokovala absurdná otázka pacientky (25): Krátka prednáška o ženskom pohlavnom orgáne

Pre denník Zimbabwe Mail Silindile uviedla, že jej pošva bola pred stretnutím s Kurimom v roku 2016 pomerne úzka. Zamilovala sa do neho aj napriek tomu, že bol v tom čase ženatý. V máji tohto roku sa ale s Mugovem napokon rozišla. Veľkosť jeho údu nie je známa, samotný muž na obvinenie doposiaľ nereagoval. 

Žena (29) žaluje svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Veľký penis nemusí byť zákonitá výhra. Začiatkom roka bol medializovaný prípad muža s najväčším penisom na svete, ktorý kvôli svojej pýche nedokáže naštartovať svoju hereckú kariéru. Jeho mužnosť dosahuje dĺžku 35 centimetrov. "Som naštvaný. Dostávam kvôli tomu len malé úlohy," posťažoval sa Jonah Falcon. 

Viac o téme: PenisŽaloba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu