Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otec napísal pre svoju dcéru (16) brutálne úprimný ŽIVOTOPIS: Krutá pravda, ktorá ju nepoteší

Lauren Moorová
Lauren Moorová (Zdroj: Twitter/Lauren guest)

REDCAR - Lauren práve doštudovala strednú školu a otec sa jej chystá pomôcť s hľadaním práce. Teda ak sa to vôbec dá nazvať pomocou; skôr totiž potenciálnych zamestnávateľov svojej dcéry odradí, pretože jej napísal taký životopis, ktorý ju pošle rovno na úrad práce.

Britskí študenti momentálne čakajú na výsledky svojich záverečných testov, ktoré im napovedia, ako ďalej. Zatiaľ čo väčšina rodičov sa snaží svoje deti podporiť a zvyšovať im sebavedomie, otec Laury Moorovej zaujal presne opačný postoj a možno práve tak otvorí svojej dcére oči. Napísal pre ňu curriculum vitae, ktoré bude ale v praxi zrejme úplne nepoužiteľné. Spomína v ňom očakávané výsledky jej testov podľa svojich vlastných odhadov, pracovné skúsenosti či koníčky. A nie je to veru pekné čítanie. 

Sestry našli staré ľúbostné listy svojich rodičov: Otvorili ich a... zostali v nechutnom šoku

Medzi Laurenine prednosti napríklad otec radí jej vlastnosti ako "lenivá, ignorantská, hrubá či neochotná". Taktiež vymenúva povinnosti, ktoré mala ako vykonávať ako osobná asistentka svojho otca v jeho firme. "Lezenie na nervy, nepočúvanie, surfovanie na Facebooku, strácanie dôležitých dokumentov, prezrádzanie informácií o klientoch podvodníkom". Pri referenciách o mladej slečne uvedie otec sociálneho kurátora Bena Dovera, avšak s dovetkom, že sa ho vlastne ani neoplatí kontaktovať, lebo by o Lauren asi nepovedal nič pekné. 

Študentka zverejnila toto majstrovské dielo na Twitteri a poriadne ním pobavila svojich kamarátov. Popri zábave sa ale hádam skôr či neskôr zamyslí aj nad tým, čo jej týmto životopisom chcel jej otec vlastne povedať. 

Viac o téme: Životopis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu