Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Trpíte bolesťou hlavy alebo migrénou? Takto ľahko sa jej vraj zbavíte do dvoch minút

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Tisíce užívateľov si nemôžu vynachváliť radu, ktorú dal na svojom kanáli na serveri Youtube istý Kamil. Týka sa toho, ako sa zbaviť migrény v priebehu niekoľkých minút. Môžete ju vyskúšať aj vy, je naozaj jednoduchá.

Mladý Youtuber na internete zverejnil nezvyčajnú metódu, ako potlačiť bolesť hlavy, a to už do dvoch minút. Stačí, keď si budete opakovane pokladať tri otázky, vďaka čomu by mala migréna ustúpiť. "Opýtam sa vás zopár otázok a urobím tak viackrát. Na každú, prosím, odpovedajte. Kde je vaša bolesť hlavy? Akej je farby? Akého je tvaru?," radí Kamil vo svojom tutoriáli. 

VIDEO Trpíte bolesťou hlavy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Kamil's View - Mastery of Life)

Tieto otázky zopakuje štyrikrát. Akonáhle sa tak stane, migréna by už mala byť minulosťou. A zdá sa, že táto neortodoxná metóda naozaj funguje. "Si čarodejník? Fakt mi to pomohlo!" napísal užívateľ. "Som unesená, zabralo to," pridala sa ďalšia. 

FOTO Mužovi lekári tvrdili, že má migrénu: Kvôli ich chybe skončil s dierou v hlave

Kamil následne vysvetlil, ako to funguje. "Bolesť hlavy si podľa neho vo väčšine prípadov vytvárame sami - v našej mysli. Buď tým, že sme v strese, alebo preto, že sa chceme niečomu vyhnúť. "Takže ak začneme našu pozornosť venovať niečomu inému, mozog dostane správu o tom, že sme si vedomí našej bolesti a v tom momente sa jej začne zbavovať." Na záver odporúča užívateľom, ktorým jeho metóda nezabrala na prvýkrát, aby ju skúsili zopakovať a hneď sa nevzdávali. 

Viac o téme: MigrénaBolesť hlavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu