Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zábavka tínedžerov s takmer tragickým koncom: Školáčku sotili z mosta, drsné VIDEO pádu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/KGW News)

VANCOUVER - Keď sa Jordan Holgersonová (16) v utorok so svojimi kamarátmi vybrala na most ponad rieku Lewis v americkom meste Vancouver, netušila, že to bude jeden z najhorších zážitkov v jej živote. Skupinka mala v pláne skákať do vody, ale keď už dievčina stála na okraji, rozmyslela si to, pretože ju opustila odvaha. Vtedy jej jedna z kamarátok uštedrila prudký úder do chrbta a školáčka letela vzduchom, až kým nepríjemne nedopadla priamo na brucho. Kvôli zraneniam skončila v nemocnici.

Otrasná smrť v kúpeľni: Muž (†60) sa pošmykol a napichol sa na záchodovú kefu

Jordan si pri páde takmer z 20-metrovej výšky zlomila päť rebier, ktoré jej prepichli pľúca. Našťastie sa ju podarilo vytiahnuť z vody skôr, než bolo neskoro a previezli ju do nemocnice.

Zábavka tínedžerov s takmer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/KGW News)

Jordan neskôr povedala, že sa jej priateľka za svoj čin ospravedlnila, ale ona sa za to na ňu stále hnevá. "Mohlo sa to skončiť oveľa horšie," povedala pre KATU.

Jej matka uviedla, že prípad už vyšetruje kancelária šerifa, ale nie je jasné, či vinníčka bude čeliť nejakému obvineniu.

"Moja dcéra má pred sebou dlhú cestu k zotaveniu. Myslím, že (priateľka, ktorá ju sotila) by si mala vstúpiť do svedomia a uvedomiť si, čo urobila zlé. Nie je to v poriadku... mohla zabiť moju dcéru," myslí si matka.

Šéf hasičov v okrese Clark Ben Peeler potvrdil, že skákanie z mosta je nelegálne.

Viac o téme: MostPád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu