Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Turistka sa chcela odfotiť s členom kráľovskej stráže: Drsná reakcia vojaka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: live leak)

LONDÝN - Zásah člena kráľovskej stráže voči turistke vyvolal búrlivé reakcie užívateľov sociálnej siete. Vojak si však iba plnil svoje pracovné povinnosti. Návštevníkom letného sídla britskej kráľovskej rodiny vo Windsore snáď po prezretí záberov už ani nenapadne v snahe za skvelou fotkou preskakovať ochranné laná a robiť podobné hlúposti.

Čínska turistka dostala poriadnu nakladačku od člena kráľovskej stráže. Po tom, ako preskočila cez ochranné lano, sa chcela odfotiť s vojakom v ceremoniálnej uniforme. On však nemal pre ňu veľké pochopenie a keď sa žena postavila pred neho, jednoducho ju zo svojej povinnej trasy odstrčil. 

VIDEO Turistka sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: live leak)

Video z incidentu sa objavilo na sociálnych sieťach, kde ho horlivo komentujú užívatelia. Mnohí z nich prístup kráľovskej stráže odsúdili a považujú ho za krutý. Pravdou však je, že žena vstúpila do zóny, kde nemala čo robiť. "Tie laná sú tam preto, aby chránili nielen vojakov, ale aj turistov. Je lepšie zostať za nimi. Ochrana nášho veličenstva si vyžaduje dodržiavanie pravidiel. A sme pyšní na to, ako to robíme. Do Windsoru prichádzajú ľudia z celého sveta a my musíme mať vyčlenený priestor na našu prácu," diplomaticky to okomentovalo britské ministerstvo obrany. 

Fascinujúce VIDEO zvnútra Buckinghamského paláca: Túto cestu absolvujú sluhovia ku kráľovnej

Incidenty vo Windsore nie sú ojedinelé. Minulý rok tam mal napríklad potýčku člen stráže s drzými fotografmi narúšajúcimi ochrannú zónu a začal na nich kričať, aby sa držali mimo nej. 

Viac o téme: WindsorTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu