Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Lekár narazil v pacientovom uchu na odporný nález: Muž netušil, čo všetko tam má!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Zack Gierson)

OADBY - Ušný lekár Neel Raithatha zásobuje internet neuveriteľnými zábermi, na ktorých zverejňuje to, ako vyberá z uší pacientov rôzne predmety. A keď si už myslel, že naozaj vyťahoval zo zvukovodov všetko a nič ho už nemôže prekvapiť, zavítal do jeho ambulancie muž, ktorému z ucha vytiahol...

Nemenovaný muž z anglického mesta Oadby vôbec nevedel o tom, čo má v uchu. Nález dokonca šokoval aj ostrieľaného lekára Raithathu, ktorý od roku 2013 zverejňuje videá zo svojich zákrokov. V uchu pacienta totiž našiel 22 filtrov z načúvacích prístrojov. "Z uší som už vyberal všeličo, ale toto ma šokovalo. Toľko filtrov, ktoré boli pokryté vrstvou mazu, niečo strašné."

VIDEO Lekár narazil v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Zack Gierson)

Filtre sú súčasťou načúvacích prístrojov a bránia prenikaniu ušného mazu do prístroja. Pacienti si ich musia často meniť a je zvláštne, že tomuto mužovi nevadilo, že si filtre dopĺňal a vôbec nepátral po tom, kde skončili tie, ktoré si tam vložil predtým. 

Matka sa pozrela za ucho svojej dcérky a zostala zdesená: VIDEO odporného nálezu

Lekár pridal video z posledného zákroku k ďalším nechutným záznamom, ktorými zaplavuje internet. Mnohí v tejto súvislosti nechápu, prečo sú jeho videá také obľúbené. Veď okrem vyťahovania kurióznych predmetov zo zvukovodov je na nich najčastejšie  zachytené najmä to, ako sa ľuďom valí z uší ušný maz.  

Viac o téme: UchoNález
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu