Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (20) varuje ostatných rodičov: Nikdy neurobte to, čo ja, zabilo mi to synčeka!

Z Lucasa sa rodičia veľmi tešili Zobraziť galériu (3)
Z Lucasa sa rodičia veľmi tešili (Zdroj: Facebook)

SUNSET BEACH - Veľmi smutný osud zasiahol mladých rodičov zo Severnej Karolíny. Nedávno prišli nešťastnou náhodou o svoje bábätko, keď ho otec nechal spať na svojej hrudi. Príbeh utrápenej dvojice tak môže byť varovaním pre všetkých, ktorí majú vo zvyku uspávať deti podobným spôsobom.

Maličký Lucas sa narodil vlani v septembri a jeho otec Carmine Martino (20) a matka Hayley Gavrilisová (20) mali z neho obrovskú radosť. Rodinnú pohodu si ale bohužiaľ mladí rodičia vychutnávali iba dva mesiace. V osudný novembrový večer si išla Hayley zdriemnuť a jej priateľ sa pohodlne usadil do kresla. Synčeka si položil na hruď, kde krátko nato zaspal. Po nejakom čase sa matka zobudila a zistila, že chlapček nebol v izbe. Išla sa preto pozrieť do postieľky, ale neležal ani tam. "Carmine spal v kresle, tak som ho zobudila a spýtala som sa, kde je Lucas. Vtom nadvihol ruku a náš chlapček ležal nehybne zakliesnený medzi jeho ramenom a opierkou kresla. Už nedýchal," opisuje najhoršie okamihy v živote. 

Mladík (20) varuje ostatných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Žena (37) sa ráno zobudila a našla svojich dvoch synov mŕtvych: Tichý ZABIJAK, pozor naň!

Rodičia okamžite privolali záchranárov, ale napriek rýchlemu zásahu sa im nepodarilo bábätko zachrániť. "Neprejde deň, aby som si to všetko nevyčítal. Odvtedy trpím depresiami, môj život už nikdy nebude ako predtým," povedal zdrvený Martino. O rodinnej tragédii sa rozhodol prehovoriť preto, aby som varoval ostatných rodičov. "Je mi jasné, že som zlyhal. Ako otec som mal svoje dieťa chrániť a ja som ho namiesto toho pripravil o život. A to napriek tomu, že som chcel, aby zaspával v mojej prítomnosti, upokojil sa a cítil, že som nablízku."

Mladík (20) varuje ostatných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Pitva potvrdila, že príčinou smrti bola asfyxia (nedostatočné zásobovanie kyslíkom). Dvojica sa mesiac po tragédii rozišla, pretože nedokázali zastaviť kolotoč vzájomných výčitiek a obviňovaní. Obaja trpia posttraumatickou stresovou poruchou (PTSP). "Nikdy nerobte nič podobné. Aj ja som si myslel, že Lucas zaspí a ja ho odložím do postieľky. Doteraz neviem, kedy som zaspal a kedy sa Lucas skotúľal z môjho hrudníka a uviazol medzi mnou a tou nešťastnou opierkou, kde sa zadusil."

Viac o téme: BábätkoTragédiaSmrťUdusenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu