Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Angličanke (18) doručili balíček k narodeninám: FOTO Po jeho otvorení radosť vystriedal šok

V balíčku bol aj záhadný odkaz. Zobraziť galériu (2)
V balíčku bol aj záhadný odkaz. (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM – Každého, kto si zakúpi tovar cez internet, vždy poteší, keď mu domov včas dorazí škatuľa s vytúženým obsahom. Zo svojho balíka sa tešila aj osemnásťročná Angličanka. Jej radosť sa však rozplynula, keď zistila, že v zásielke je aj niečo navyše.

Žena si z Amazonu objednala klobúk: Prišlo jej niečo úplne iné a nelegálne z Ukrajiny

Zahine Raniovej prišiel domov do Birminghamu balík s očnými tieňmi. Poslala jej ho sestra k narodeninám a oslávenkyňa sa z neho tešila dovtedy, kým si v ňom nenašla rukou písaný odkaz, ktorý ju poriadne zaskočil. „Prosím, pomôžte, Amazon je bolestivý,“ prečítala si zaskočená študentka.  

Spočiatku vraj v zmätku nevenovala kúsku papiera veľkú pozornosť, ale neskôr začala premýšľať o tom, ako to autor slov myslel. „Možno zamestnanci Amazonu pracujú pritvrdo a niekto z nich chcel takto na to poukázať,“ hovorí Zahina.

Angličanke (18) doručili balíček
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Odkaz zverejnila na sociálnej sieti a prekvapilo ju, koľko užívateľov uviedlo, že by tam nikdy viac nechceli pracovať. Opísali svoje skúsenosti, ako boli pod neustálym tlakom, aby splnili všetky termíny. Študentka tvrdí, že možno jej príspevok prinúti ostatných porozmýšľať nad náročnou prácou zamestnancov internetových obchodov. „Nabudúce sa už nebudem hnevať, keď mi objednaný tovar nepríde včas,“ uznala tínedžerka.

K celej situácii sa vyjadrilo aj vedenie Amazonu UK. Vo svojom vyhlásení všetkých ubezpečuje, že ich spoločnosť poskytuje bezpečné a príjemné pracovné podmienky s adekvátnym ohodnotením a výhodami. „Sme hrdí na to, že sme vytvorili tisícky nových stálych postov v našich centrách. Jedným z dôvodov, prečo sme do našej spoločnosti prilákali toľko ľudí je to, že ponúkame skvelú prácu a pozitívne pracovné prostredie s možnosťami pre kariérny rast,“ uviedol hovorca.

Viac o téme: ZásielkaBalíkOdkazAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu