Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena si z Amazonu objednala klobúk: Prišlo jej niečo úplne iné a nelegálne z Ukrajiny

Namiesto klobúka jed Zobraziť galériu (2)
Namiesto klobúka jed (Zdroj: Twitter)

SAN FRANCISCO - Nakupovanie z pohodlia domova vyhľadáva čoraz viac ľudí. Treba ale pritom rátať s tým, že občas zaúraduje nejaký "škriatok" a vy nedostanete tovar, ktorý ste si objednali. To sa stalo aj mladej Američanke, ktorá po otvorení balíka s údivom pozerala na jeho obsah.

Vďaka online nakupovaniu môžete mať v priebehu pár dní doma prakticky čokoľvek. Obzvlášť nápomocné je najmä vtedy, ak hľadáte vec, ktorú je ťažké zohnať v bežnom obchode. Novinárka Meagan Dayová zo slnečnej Kalifornie takto dlho pátrala po plstenom klobúku do sauny a našla ho na Amazone. Stačilo pár klikov a objednávka bola vybavená.

Žena si z Amazonu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Mladík doma rozrezal stôl, ktorý kúpil v IKEA: Keď zistil, z čoho je vyrobený, ostal v šoku

Lenže to, čo si po mesiaci našla v poštovej schránke, malo od klobúka ďaleko. V balíčku totiž našla liečivo vyrobené z jedu modrého škorpióna, ktorý sa používa pri liečbe rakoviny. Ako Meagan uvádza na Twitteri, klobúk kúpila od predajcu s prezývkou RussianBear. "Plstený klobúk som chcela preto, lebo rada a často chodím s priateľmi do sauny," napísala.

Na ten svoj si ale zrejme bude musieť ešte nejaký čas počkať. Amazon sa do týchto chvíľ k tomuto bizarnému prípadu nevyjadril. 

Viac o téme: AmazonOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu