Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Zákazníčka sa sťažovala, že jej neprišiel tovar: Predajca stratil nervy, nasledovalo peklo

Predajca si vyvŕšil zlosť na zákazníčke Zobraziť galériu (3)
Predajca si vyvŕšil zlosť na zákazníčke (Zdroj: YouTube)

ČENG-ČOU - Zákazníčka nebola spokojná s dodacou lehotou tovaru, ktorý si objednala na internete, a tak zanechala na stránke negatívnu recenziu. Predajcu to tak rozzúrilo, že neváhal precestovať "polku sveta" len preto, aby sa s ňou stretol a zmlátil ju ako žito.

Xiao Dieová si zo stránky Taobao, ktorú prevádzkuje spoločnosť Alibaba, 20. decembra objednala oblečenie v celkovej hodnote zhruba 38 eur. Po troch dňoch mala byť objednávka odoslaná, no nestalo sa tak, informuje denník Zhengzhou Evening Post. Dievčina preto na stránke zanechala sťažnosť. 

Zákazník Amazonu zostal frustrovaný: Neskontroloval si objednávku, FOTO, čo mu prišlo

Keď si ju prečítal predajca menom Zhang, dostal strašné nervy a Dieovú začal bombardovať výhražnými telefonátmi a esemeskami. "Zničím ťa!" písal v jednej z nich. No to mu nestačilo a nakoniec sa rozhodol ženu vyhľadať aj osobne. Pretelel vyše 850 kilometrov z východnej do južnej Číny len preto, aby si vylial zlosť na zákazníčke, ktorá sa sťažovala oprávnene. Počkal si na ňu na zbernom mieste v provincii Henan, kde si Xiao prišla osobne vyzdvihnúť tovar a zaútočil na ňu. Opakovane ju udieral do tváre a do tela a nakoniec jej odovzdal objednávku. 

VIDEO Zákazníčka sa sťažovala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Zákazníčka sa sťažovala,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dieová utrpela otras mozgu, zlomeninu ľavého lakťa a pomliaždeniny po celom tele. Polícii sa medzičasom podarilo násilníka vypátrať a 6. januára ho zatkla. Hovorkyňa spoločnosti Taobao uviedla, že so Zhangom prerušila po incidente spoluprácu. 

Viac o téme: Čínaútok Online nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu