Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík si objednal rifle z internetu: Po otvorení balíka neveril vlastným očiam, FOTO ako dôkaz

(Zdroj: Twitter/Dylan Evans)

LIVERPOOL - Televízny a rozhlasový moderátor Dylan Evans z anglického Liverpoolu využil služby istého on-line obchodu, aby si objednal čierne rifle a trendové slnečné okuliare. Po zaplatení sa už tešil len na to, ako mu doručia balíček a bude si môcť nové veci vyskúšať. Keď však zásielku otvoril, zostal veľmi prekvapený jej obsahom. So svojím zážitkom sa podelil na sociálnej sieti.

Angličanke (18) doručili balíček k narodeninám: FOTO Po jeho otvorení radosť vystriedal šok

Objednávať si oblečenie cez internet má viacero úskalí, s ktorými musí zákazník vopred rátať. Väčšinou sa stane, že mu nesedí veľkosť alebo materiál nie je taký, aký si podľa popisu predstavoval. Dylan Evans sa však musel popasovať s trochu iným problémom. Namiesto riflí mu doručili niečo úplne iné.

Keď mladík balík otvoril, na prvý pohľad odhadol, že sa v ňom nenachádzajú žiadne čierne nohavice. Dostali sa k nemu omylom totiž ženské šaty vo výraznej červenej farbe. Namiesto toho, aby ich však Dylan okamžite zabalil, poslal späť a žiadal od obchodu výmenu, najprv si ich vyskúšal a fotografiu zverejnil na twitteri.

Vtipný príspevok za pár dní lajkovali desaťtisíce užívateľov, ktorí sa na snímke dobre pobavili. Jej autor dokonca zožal aj viacero komplimentov. Mnohé ženy Dylanovi odkázali, že mu tie šaty svedčia oveľa viac ako im.

Odpovede sa mu však dostalo aj od samotného obchodu, ktorý si chybu priznal a požiadal zákazníka, aby im poslal deväťmiestny objednávkový kód a svoj registračný e-mail. Náprava bude čoskoro vykonaná.

Viac o téme: ObchodOmylŠaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu