Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Otec zúri, Amazon takmer prekazil čaro Vianoc: Dostal som balík a skoro ma porazilo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PLYMOUTH - Ak budete nákup vianočných darčekov pre deti riešiť cez Amazon, dajte si pri ich objednávaní pozor. Inak môžete pokaziť čaro sviatkov a o vašom vianočnom prekvapení sa deti dozvedia skôr, ako by ste chceli. Svedčí o tom prípad istého Angličana, ktorý sa na najväčší internetový obchod poriadne hnevá.

Spoločnosť Amazon je v týchto dňoch bombardovaná zákazníkmi nakupujúcimi vianočné darčeky. Pri objednávke však nezabudnite označiť aj spôsob balenia. Inak by vaše prekvapenie nemuselo byť také milé, ako očakávate. Kúzlo prekvapenia sa takmer rozplynulo aj v rodine Trevora Shaftoea, keby bola jeho dcérka doma v čase doručenia pošty.

"Cez Amazon som jej objednal Barbie sadu. Poštár mi ju ale doručil bez obalu. Ak by bola vtedy Chelsea doma, mala by po Vianociach," hovorí Trevor. Vraj aj poštár bol poriadne prekvapený z toho, že tovar nebol zabalený.

Shaftoe okamžite kontaktoval internetový obchod, ale zistil, že chybu vlastne spravil on sám. Varuje preto všetkých rodičov, aby boli pri objednávaní pozorní. Hovorca Amazonu vysvetlil, že ich spoločnosť pracuje na minimalizovaní množstva obalového materiálu. "Škatuľa každého výrobku je testovaná a tovar je dostatočne chránený bez pridania ďalšieho obalu," vysvetľuje.

Zákazníčka Amazonu otvorila balík a neverila vlastným očiam: Musela som to poslať späť!

Pokiaľ zákazníci chcú, aby bol obsah zásielky zabalený a jeho obsah zostal ukrytý, musia v pokladni kliknúť na možnosť "je to darček". Tovar vám potom bude zaslaný v darčekovom balení, prípadne môžete požiadať o lacnejšiu škatuľu Amazon.

Viac o téme: VianoceVianočný darčekAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu