Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zákazníčka Amazonu otvorila balík a neverila vlastným očiam: Musela som to poslať späť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

GLASGOW - Budúcej neveste zo Škótska sa vrátil zásnubný prsteň, ktorý v balíku omylom poslala viac ako 300 kilometrov ďaleko. Ako informuje spravodajský portál BBC, zamestnankyňa spoločnosti Amazon Tatiana Fernandezová diamantový prsteň stratila, keď balila zásielku detských kníh a nešťastnou náhodou ho spolu s nimi poslala zákazníčke do Manchestru. Stephenie Healissová, ktorá prsteň našla, však kontaktovala Amazon a šperk vrátila.

Štyridsaťdeväťročná Fernandezová a jej o tri roky starší snúbenec Stuart O'Neil sa stretli pri práci pre Amazon v škótskom Gourocku. "Keď som zistila, že som stratila zásnubný prsteň, prešla som množstvom pocitov - od smútku po hnev, že som ho stratila. Naozaj som si myslela, že je navždy preč. Keď ale vedenie kontaktovalo náš tím so správou, že zákazníčka prsteň našla vo svojom balíku, nemohla som uveriť svojmu šťastiu," vyjadrila sa Škótka s tým, že by sa rada poďakovala klientke, ktorá prsteň vrátila.

Mal podozrenie, že kuriér robí zlobu: Nakrútil ho na VIDEO a zostal ako obarený

"Bola som prekvapená a bolo mi jasné, že ten prsteň má veľkú citovú hodnotu. Z vlastnej skúsenosti viem, že takéto veci sú nenahraditeľné. Preto sme sa rozhodli kontaktovať Amazon. Som rada, že sa vrátil tam, kam patrí. Tatiane a Stuartovi želám do ich svadobného dňa všetko najlepšie," reagovala nálezkyňa.

Viac o téme: Zásnubný prsteňAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu