Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík (†32) sa nevedel rozhodnúť, či sa má oženiť: Bojoval s jednou závislosťou a prehral

Gareth sa vraj nechcel ženiť Zobraziť galériu (3)
Gareth sa vraj nechcel ženiť (Zdroj: Facebook)

WARRINGTON - Tridsaťdvaročný Brit tesne pred svojou vlastnou svadbou spáchal samovraždu. Bol závislý na kokaíne a dlho s tým bojoval. Garethovi túto závislosť jeho nastávajúca vyčítala, on sa s ňou nevedel vyrovnať, a tak si vzal život.

Gareth Mercer si plánoval zobrať svoju snúbenicu Kayleigh Sutcliffovú (31), 31, avšak ich krásny vzťah narušila jeho závislosť na kokaíne. Svojej matke povedal, že chcel svadbu odvolať, potom ho však jeho kolega našiel mŕtveho v priemyselnom sídle vo Warringtone v grófstve Cheshire, kde pracoval ako odstraňovač azbestu. 

Mladík (†31) naživo prenášal svoju smrť: Vstal zo stoličky, odišiel do kúpeľne a...

Mladík svoju závislosť pred svojou rodinou roky skrýval. Najviac o nej vedela práve jeho priateľka, s ktorou žil. "Náš vzťah bol skvelý, mala som však obrovský problém s jeho závislosťou. Navždy to ovplyvnilo náš vzťah," povedala. 

Mladík (†32) sa nevedel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V posledných týždňoch sa podľa nej niečo zmenilo, Gareth nebol sám sebou. Vždy bol usmievavý, snažil sa vtipkovať a každý ho mal rád. Krátko pred svadbou to už ale nebol on. Svojej mame sa vraj priznal, že je nešťastný a z tohto dôvodu sa nechce ženiť. 

Mladík (†32) sa nevedel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Deň pred samovraždou šiel von. Keď sa nevrátil domov, Kayleigh mu písala, kde je a kedy príde. Gareth sa však neozval, až ho potom na druhý deň našli mŕtveho. Predávkoval sa, okrem kokaínu mal v krvi aj alkohol.  

Viac o téme: SvadbaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu