Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajt sa pre kopačky od kolegyne opil a vpálil do pohrebáku: Trestu sa chcel vyhnúť rozprávkou

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Radoslav Stoklasa)

TRNAVA - Policajt z Trnavy lieta v poriadnych problémoch a má čo vysvetľovať. Spôsobil dopravnú nehodu, no tvrdil, že za volantom nesedel on. Navyše, bol poriadne pod parou.

Problémy si policajt Ivan z okresnej kriminálky v Trnave narobil uplynulý víkend. Počas jazdy na ceste z Hlohovca smerom na Bojničky narazil do pohrebného vozidla. Po tom, čo účastníci kolízie z áut vystúpili, Ivan sa snažil s vodičom pohrebného vozu dohodnúť. Druhému vodičovi sa na mužovom správaní ale niečo nepozdávalo, privolal políciu. Keď vysvitlo, že vinníkom je policajt, okamžite vyrozumeli Inšpekciu Ministerstva vnútra SR. 

Alkohol za volantom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: iStockphoto)

Odmietol fúkať

"Policajt sa v prítomnosti riaditeľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru podrobil odberu krvi, z objektívnych príčin nebolo možné vykonať dychovú skúšku," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. Policajt nechcel fúkať preto, lebo v lete prekonal ťažký zápal pľúc a fúkanie by mu údajne priťažilo. 


Prečítajte si aj:

Alkohol ho premohol: Opitý Jozef (54) zaspal v Bratislave za volantom


Bol nariadený odber krvi. Policajt Ivan mal mať v krvi 1,9 promile. Keď policajta kolegovia zadržali, tvrdil, že nešoféroval on, ale niekto iný. Toho polícia oslovila. Osoba poprela, že by sedela za volantom, čo sa aj policajnými previerkami potvrdilo. Ivan sa nakoniec k činu priznal. "Po zadokumentovaní skutku bude celý spisový materiál odstúpený pracovníkom inšpekcie na ďalšie konanie," doplnila policajná hovorkyňa.

Policajt sa pre kopačky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Problémy v láske

Podľa informácií televízie Joj, policajt Ivan mal dlhšie holdovať alkoholu. Cez víkend bol v zúfalej situácii, do ktorej ho dostal krachujúci vzťah s kolegyňou. 

 

Viac o téme: PolicajtAlkoholNehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu