Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena (†24) sa nechala spútať pri rannom sexe: Strašné zranenie a ešte horšia smrť

Katie s manželom Zobraziť galériu (2)
Katie s manželom (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Žena zaplatila za sexuálnu hru so svojím priateľom príliš krutú daň. Po tom, ako ju počas milovania spútal, rozbolela ju ruka a vytvorila sa na nej malá ranka. V nemocnici prehliadli, že pacientka trpela smrteľnou nákazou, a to sa jej stalo osudným. Nasledujúci deň zomrela.

Dvadsaťštyriročná Katie Widdowsonová kruto zaplatila za hravý sex so svojím partnerom. Počas ranného milovania ju partner spútal a ona neskôr odišla do práce. Tam zistila, že zápästie jej začína puchnúť a objavili sa na ňom rany. Postupne to zašlo tak ďaleko, že už s ním nedokázala hýbať. Preto išla k lekárovi v Good Hope Hospital v meste Sutton Coldfield. 

Žena (†24) sa nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Katie bola u nás na pohotovosti a sťažovala sa na bolesti zápästia. Problémy mala údajne od rána, keď ju partner spútal," opisuje prípad zdravotná sestra Emma Brownová. "Mala však aj teplotu a nepravidelný tep. Podľa mňa mala zostať na oddelení a byť pozorovaná každých tridsať minút," dodáva.

Pohrýzol ju pavúk, nastalo peklo: Dievčina (21) sa zobudila z kómy a od hrôzy skamenela

Napriek tomu, že sa pacientke venovali dvaja lekári, diagnóza nebola stanovená správne. Mladej žene povedali, že má vyvrtnuté zápästie, dali jej lieky od bolesti a poslali ju domov. Keď už nevedela na druhý deň rukou ani pohnúť, prestala si cítiť prsty a vytvorili sa jej ďalšie pľuzgiere, manžel zavolal sanitku. Bohužiaľ, Katie už nedokázal nikto zachrániť a počas prevozu do nemocnice v Birminghame dostala srdcový záchvat. Až tamojší lekári správne stanovili diagnózu a zistili, že išlo o nekrotizujúcu fasciitídu spôsobenú bakteriálnou infekciou.

Žena (†24) sa nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neskoršie vyšetrovanie potvrdilo, že lekári v prvej nemocnici urobili hrubú chybu, keď sa sústredili na pacientkinu informáciu o pripútaní. Tým podcenili všetky ďalšie príznaky začínajúcej sepsy. Tá zapríčinila postupné odumieranie nervov a svalstva. "Pacientka mala teplotu, nepravidelný tep. Keby zostala v nemocnici pod lekárskym dozorom, vôbec nemusela zomrieť. Išlo o hrubé zanedbanie lekárskej starostlivosti," uviedol vyšetrovateľ.

Rodina zosnulej už podala žalobu na nemocnicu Good Hope Hospital. "Neviem, čo spôsobilo dcérino zranenie, ale na tom nezáleží. Rana na ruke nie je to, čo ju zabilo. Moju dcéru zabila zanedbaná starostlivosť zo strany lekárov," dodala zúfalá matka. 

Viac o téme: SexInfekciaNekrotizujúca fasciitída
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu