Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohrýzol ju pavúk, nastalo peklo: Dievčina (21) sa zobudila z kómy a od hrôzy skamenela

Chey sa zotavuje v nemocnici Zobraziť galériu (2)
Chey sa zotavuje v nemocnici (Zdroj: gofundme.com)

SURREY - Prebudila sa z kómy, do ktorej upadla po tom, ako ju uštipol nebezpečný pavúk, aby zistila, že jej chýba jedna končatina. Pre dvadsaťjedenročnú Kanaďanku to bol najhorší deň v živote. Keď ju prepustia z nemocnice, bude sa musieť učiť žiť nanovo, no nebude to ľahké.

Chey Alvarezovú z Britskej Kolumbie začiatkom júna doma pohrýzol pavúk, v dôsledku čoho sa u nej vyvinula nekrotizujúca fasciitída. Tento druh ťažkej infekcie postupoval veľmi rýchlo a dievčinu museli krátko nato hospitalizovať. Lekári ju na desať dní uviedli do umelého spánku a napojili na podporné prístroje. 

Pohrýzol ju pavúk, nastalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gofundme.com)

Malé zranenie pri volejbale spustilo reťazovú reakciu: Hrozné FOTO znetvorenej ženy

Keď sa Chey konečne prebudila z kómy, hneď vedela, že niečo nie je v poriadku. Vypýtala si pero a kúsok papiera, pretože v ústach mala dýchaciu trubicu, a opýtala sa: "Kde je moja noha?" Pre jej otca Ronnieho to bola strašná chvíľa. Dcére totiž musel oznámiť, že o časť pravej nohy prišla. "Myslel som si, že zomrie. Akonáhle sa infekcie dostane do krvného obehu, hrozí to najhoršie. Našťastie prežila, no prišla o jednu nohu," povedal zdrvený muž televízii Global News. 

Pohrýzol ju pavúk, nastalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gofundme.com)

Alvarezovej rodina sa teraz prostredníctvom stránky GoFundMe.com snaží vyzbierať peniaze na to, aby mohla dcére zaplatiť náklady spojené s liečbou. Neskôr bude totiž potrebovať aj protetickú končatinu, aby sa mohla späť zaradiť do života. 

Viac o téme: AmputáciaNekrózaUhryznutie pavúkom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu