Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blondínka zverejnila FOTO premeny: Je to ale inak, než si myslíte

Z kulturistky sa stala spokojná bacuľka Zobraziť galériu (4)
Z kulturistky sa stala spokojná bacuľka (Zdroj: Facebook)

HELENA - Bývalá kulturistka uverejnila na sociálnej sieti fotku svojej premeny. Lenže tá sa udiala presne opačne, než by ste zrejme čakali. Kedysi bolo jej telo samý sval, teraz nabrala kyprejšie tvary. Touto fotografiou chcela všetkým dokázať, že je so sebou spokojná.

Dvadsaťšesťročná Jolene Jonesová uverejnila na Facebooku fotografiu premeny svojho tela. Naľavo stojí v tyrkysových bikinách s tehličkami na bruchu, napravo pre zmenu sedí na lodi, s už omnoho plnšími tvarmi. Snímka vpravo zachytáva jej súčasnú podobu, hoci zrejme väčšina ľudí predpokladala, že je to presne naopak. 

Mladá žena zdôvodnila, prečo sa rozhodla pribrať, týmito slovami: "V minulosti som sa až príliš kontrolovala a mala som veľmi prísny režim. Stále som cvičila, pila proteínové nápoje a bez toho som si nevedela predstaviť svoj život." 

Blondínka zverejnila FOTO premeny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Jolene, ktorá pochádza z americkej Montany, tvrdí, že kulturistika až príliš ovplyvňovala jej život. Musela sa obmedzovať, a to nielen v jedle, ale celkovo v každodennom živote. Nechodila von s kamarátmi, ani sa nijak inak nezabávala tak, ako to robia mladí ľudia. Dnes však svoje telo miluje aj napriek tomu, že by si niekto mohol myslieť, že má kilá navyše. Je vraj teraz oveľa šťastnejšia, ako keď bola posadnutá fitness a cvičením. "Tehličky na bruchu ma neurobili šťastnou. Nikdy som nebola spokojná a vždy som chcela ešte niečo vylepšiť. Dnes si užívam chvíle so svojimi priateľmi a dobré jedlo a nechcem sa už v ničom obmedzovať." 

Blondínka zverejnila FOTO premeny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Jonesová pochopila, že veľkosť človeka sa nedá merať číslom na váhe. Mali by sme si viac vážiť iné hodnoty.  Raz jej tréner povedal, aby zhodila trináťśť kilogramov. Vtedy sa samej seba pýtala, prečo je až tak posadnutá svojou hmotnosťou. "Po čase som si uvedomila, že kulturistika už viac nie je moja vášeň a doslova som ňou opovrhovala. Viac ako tri mesiace som nechodila do posilňovne, a to bola zatiaľ tá najdlhšia prestávka, akú som mala za päť rokov. Šťastie sa nemeria tým, koľko závažia dokážete zdvihnúť. V živote si musíte určiť priority. Tými mojimi sú ľudia, ktorými sa obklopujem a aby som mala stále úsmev na tvári," dodáva spokojne. 

Blondínka zverejnila FOTO premeny:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Jolene dúfa, že ľudia si jej odkaz nevysvetlia zle a neprestanú teraz húfne žiť zdravým životným štýlom. Tvrdí len, že najdôležitejšie je, ako sa cítite vo vlastnom tele. 

Viac o téme: KulturistikaPremena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu