Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Školáčka (†14) sa kúpala u otca vo vani: Stačila jediná chyba a bola mŕtva

Madison Coeová Zobraziť galériu (3)
Madison Coeová (Zdroj: Facebook)

LUBBOCK - Štrnásťročná tínedžerka si nabíjala mobil a používala ho počas kúpania sa vo vani. Telefón jej spadol priamo do vody, a to bol moment, ktorý sa jej stal osudným. O pár sekúnd neskôr už totiž bola mŕtva. Podľa polície v Novom Mexiku, odkiaľ obeť pochádzala, ju zabil elektrický prúd.

Školáčka trávila čas u svojho otca v meste Lovington. Minulú nedeľu sa kúpala vo vani a chcela skontrolovať, čo sa deje, tak zobrala mobil. Horšie už urobiť nemohla, pretože telefón bol práve vtedy zapojený do elektrickej siete, v dôsledku čoho zomrela. 

Školáčka (†14) sa kúpala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Mala popáleniny na ruke, v ktorej držala telefón. A teraz už nie je medzi nami. Takéto nešťastie by som naozaj nepriala nikomu. Z tohto prípadu sa musíme poučiť. Nemali by sme používať mobil v kúpeľni, ak sa nabíja," povedala babička nebohej Donna O’Guinnová, ktorá svoju vnučku opísala ako ako vychádzajúcu hviezdu, ktorá milovala hudbu a basketbal. 

Školáčka (†14) sa kúpala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Študentka (†17) vliezla do vane s tabletom: O pár minút bola mŕtva

Rodina a priatelia Madison dúfajú, že aj tento prípad varuje ostatných, aby nepoužívali mobil vo vani. Jej matka Angela zverejnila na internete fotografie dcéry s popisom: "Prosím vás, nedovoľte svojim deťom, aby používali elektroniku v kúpeľni a varujte ich pred nebezpečenstvom." 

Viac o téme: MobilElektrický prúdElektrický šok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu