Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena letela cez pol sveta, aby sa vydala za muža z Facebooku: Sex s mojím ex mi zachránil život

Evangelina Tsa je z najhoršieho vonku Zobraziť galériu (3)
Evangelina Tsa je z najhoršieho vonku (Zdroj: Facebook)

HERTFORDSHIRE - Britke (41), ktorá sa rozhodla preletieť pol zemegule za svojím vyvoleným, pretože si ho chcela vziať, sa tento krok stal osudným. Ale ináč, ako by ste čakali! Z jej facebookovej známosti sa totiž vykľul podvodník, vďaka čomu sa dala dokopy so svojím bývalým, ktorý jej zas pomohol vyhrať ťažký boj.

Evangelina Tsa sa zoznámila s Kanaďanom Darrylom na sociálnej sieti. Ťažko povedať, či bola príčinou jej rozhodnutia vziať si ho osamelosť alebo nerozvážnosť. Každopádne to chcela urobiť bez toho, aby sa so svojím nastávajúcim osobne stretla. Za online milenca sa plánovala vydať v jeho rodnej Kanade. 

Žena letela cez pol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Láskou opantaná žena sa rozhodla predať všetok svoj majetok, definitívne opustiť Britániu a letieť za vysnívaným mužom, s ktorým chcela začať nový život. Pred odletom však prišlo trpké sklamanie, keď zistila, že zďaleka nie je Darrylova jediná. Vrátila sa preto domov, kde si po čase začala písať so svojím bývalým priateľom Davidom. 

Ak na zoznamke uvidíte tohto chlapa, utekajte: Ženám robí len to najhoršie

Doteraz je vďačná za to, že tak urobila. Ex jej totiž nielenže pomohol prekonať sklamanie z predchádzajúceho vzťahu, ale zostal s ňou aj v tých najťažších chvíľach života. Žene diagnostikovali rakovinu krčka maternice a jedine fakt, že pri nej po celý čas stál Dave, jej pomohol prekonať túto zákernú chorobu. Evangelina musela podstúpiť bolestivé vyšetrenia, operáciu, liečbu. 

Žena letela cez pol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Najviac som sa bála toho, že už nikdy neuvidím svojho syna. Čakanie  na výsledky boli čakaním na ortieľ života alebo smrti. Celú situáciu zle znášal aj Dave, pretože jeho mama na túto diagnózu zomrela," hovorí.

Za to, že sa vyliečila, je preto vďačná aj Davidovi. Ktovie, ako by to dopadlo, keby odcestovala do Kanady. Možno by tam nebol nikto, u koho by našla takúto pomoc a podporu. O svojom príbehu sa rozhovorila najmä preto, aby nakopla iné ženy a prinútila ich starať sa o svoje zdravie. Ona sama vraj podceňovala preventívne prehliadky viac ako dvadsať rokov. Upozorňuje ženy na to, aby nikdy nepodceňovali krvácanie. a to najmä po pohlavnom styku. Práve to môže byť totiž prvým nápadným príznakom rakoviny krčka maternice, takm ako to bolo u nádejnej speváčky a skladateľky. 

Viac o téme: PodvodRakovinaZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu