Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ak na zoznamke uvidíte tohto chlapa, utekajte: Ženám robí len to najhoršie

Michael Brain Zobraziť galériu (2)
Michael Brain (Zdroj: profimedia.sk)

PLYMOUTH - Muž prezývaný "Casanova, ktorý kešuje", dostal doživotný zákaz využívania internetových zoznamiek po tom, ako okradol niekoľko zraniteľných žien. Tie sa do neho zamilovali a slepo mu dôverovali, v dôsledku čoho mnohé z nich prišli o svoje celoživotné úspory.

Michael Brain vedel, prečo sa registruje na zoznamovacie webstránky. Predstavoval sa ako bývalý dôstojník námorníctva s jediným cieľom - od osamelých a zraniteľných žien, ktoré prišli o partnera alebo boli vystavené domácemu násiliu, chcel vydrankať peniaze, prípadne ich okradol o šperky. 

Ak na zoznamke uvidíte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Brain mal svoj plán premyslený do najmenších detailov. Vymyslel si historku o tom, ako bojoval na fronte, a že tam v dôsledku explózie utrpel popáleniny. Tie v skutočnosti vznikli po výbuchu plynového kanistera v jeho karavane. Ďalej tvrdil, že sa stal obeťou sexuálneho násilia, a že uviazol vo vzťahoch s dominantnými partnerkami, ktoré mu "nedali dýchať". 

Podvodník klame a okráda Slovenky: Slobodné dámy, pozor na príbeh ako z Jamesa Bonda

Dôverčivé ženy zaplavoval lichôtkami a správami o tom, aké sú úžasné. Naraz udržiaval vzťah aj so štyrmi ženami. Jednou z jeho obetí sa stala sedemdesiatpäťročná obyvateľka grófstva Cornwall, s ktorou sa zoznámil na Badoo. Tá mu pod zámienkou platenia účtov "požičala" 20 055 libier. Peniaze ale pritom minul na alkohol a gemblerstvo. Pôsobil aj na zoznamkách Smooch a Plenty of Fish. Svoje obete dokopy okradol o 40-tisíc libier. 

Ak na zoznamke uvidíte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: badoo)

Angličan sa na súde v Plymouth priznal k podvodu v deviatich prípadoch a piatim krádežiam. Bol odsúdený na štyri roky nepodmienečne a taktiež dostal zákaz využívať zoznamovacie a gemblerské stránky. Okrem toho nesmie nosiť vojenskú uniformu ani žiadne medaily a vyznamenia. "Vytvorili ste spleť bezcitných lží, ktorými ste bombardovali zraniteľné ženy. Nepochybujem o tom, že keby vedeli, čo ste zač, nikdy by si vás žiadna z nich nepripustila k telu," povedal sudca Paul Darlow. 

Viac o téme: KrádežPodvodníkInternetová zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu