Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Študentka si objednala topánky cez eBay: Stačil jeden pohľad a zostala v šoku

Ella Gilmanová Zobraziť galériu (3)
Ella Gilmanová (Zdroj: FB/Ella Gilman)

LONDÝN - Keď si študentka z anglického Manchestru kúpila cez internetový obchod eBay pár tenisiek, netušila, aké prekvapenie ju čaká, keď sa do nich pozrie. Naďabila totiž na úspory predchádzajúcej majiteľky topánok a nebola to veru malá suma. Ella Gilmanová (19) však urobila dobrú vec a peniaze si nenechala. Okamžite kontaktovala predávajúcu a tisíc libier (cca 1100 eur) jej obratom poslala na účet.

Matka nechala syna (2) samého na dve minúty: Stihol urobiť túto skazu na FOTO

Ella bola šokovaná, keď objavila obálku naplnenú hotovosťou v jednej z topánok. Hoci mohla zostať ticho a peniaze si nechať pre seba, urobila presný opak. Podľa Manchester Evening News sa rozhodla hneď konať a libry poslať oprávnenej majiteľke z Brightonu Laure Hazeldineovej, ktorú kontaktovala.

FOTO Študentka si objednala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Ella Gilman)

Šťastná Laura sa verejne Elle poďakovala za jej dobrý skutok, pretože sa domnievala, že o úspory definitívne prišla. "Skryla som peniaze v dome a bola som presvedčená, že som ich stratila. Mala som ich na mojom účte do 25 minút po tom, čo sme spolu hovorili. Som úplne v šoku... Znamená to pre mňa oveľa viac ako len vrátenie peňazí," vyjadrila sa Laura.

FOTO Študentka si objednala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Ella Gilman)

Majiteľka ako poďakovanie vrátila študentke sumu za tenistky a poslala jej navyše aj nejaké poukážky. Určite jej to stálo za obnovenú vieru v láskavosť ľudí. Ella dodala, že keby ona stratila toľko peňazí, tak dúfa, že aj jej by ich niekto poslal späť.

Viac o téme: PeniazeTopánkyEbay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu