Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nemec (58) odhalil, aký má sex s 278 piercingami v penise: Je skvelý, ostatní môžu závidieť

Núdzu o ženy nemá Zobraziť galériu (3)
Núdzu o ženy nemá (Zdroj: Facebook)

DORTMUND - Rolf Buchholz sa dostal až do Guinessovej knihy rekordov za najväčší počet piercingov na tele. Tvrdí, že napriek tomu, že jeho penis je poprepichovaný samým kovom, má skvelý sexuálny život. Keby to tak vraj nebolo, zrejme by sa ich zbavil.

Telo päťdesiatosemročného Rolfa zdobí 453 piercingov, z toho 278 má na priamo na genitáliach a 94 v okolí pier. Tam ale úpravy nekončia; okrem kovoých vylepšení je pokrytý aj množstvom tetovaní a do čela si dokonca dal implantovať rohy. 

Nemec (58) odhalil, aký
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Napriek tomu, že Buchholz vyzerá skôr ako mimozemšťan, než ako príťažlivý chlap, vraj o ženy nemá núdzu a vedie úplne normálny intímny život. "Nemám s tým vôbec problém. Keby som nejaký mal, dal by som si piercingy dolu," poznamenal. 

Nemec (58) odhalil, aký
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zatiaľ čo v oblasti sexu sa Rolf teda nemá na čo sťažovať, čo sa týka cestovania, je to už úplne iný príbeh. Obzvlášť, keď musí prejsť letiskovou kontrolou. A nie je to len kvôli detektorom, ktoré sa pri ňom idú zblázniť. Raz ho údajne odmietli vpustiť do Spojených Arabských Emirátov, pretože sa báli, že praktizuje čiernu mágiu. Napriek tomu je so svojím výzorom spokojný a neplánuje ho nijak meniť. 

Viac o téme: SexPiercingTetovanieRekordRolf buchholz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu