Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mark (19) si nevie zohnať prácu: Keď uvidíte jeho tvár, okamžite pochopíte prečo

Mark Cropp Zobraziť galériu (2)
Mark Cropp (Zdroj: FB/Mark Cropp)

CHRISTCHURCH - Po tom, čo Marka Croppa zavreli na dva roky za ozbrojenú lúpež v novozélandskom Christchurchi, urobil za mrežami ďalšiu kardinálnu hlúposť. Na tvár si nechal vytetovať čosi, čo mu teraz úspešne bráni v jeho pracovných vyhliadkach na slobode.

Muž (†31) neposlúchol radu o tetovaní: FOTO Po tom, čo sa okúpal, ho čakala smrť

Bývalý trestanec sa rozhodol minulý týždeň využiť silu sociálnych médií v nádeji, že si nájde džob na zabezpečenie svojej dcérky. "Záleží mi na práci, ale je tu jedna vec, ktorá mi to vždy pokazí, a to je tetovanie na mojej tvári," napísal na Facebooku.

Mark (19) si nevie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mark Cropp)

Pre NZ Herald uviedol, že potenciálni zamestnávatelia sa zdráhajú dať mu kvôli tetovaniu šancu. Niektorí mu to povedia otvorenie, iní sa len usmievajú a krčia ramenami. "Som normálna ľudská bytosť, nemusíte ma súdiť preto, ako vyzerám," odkázal na Facebooku.

Croppa odsúdili v roku 2015 po tom, ako vytiahol nôž na turistu. Vo väzení sa dostal do rovnakej cely, ako jeho brat, ktorý ho presvedčil, aby si dal spraviť tetovanie, ktoré zabráni ostatným väzňom robiť mu problémy.

Mark (19) si nevie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mark Cropp)

Pôvodne malo byť tetovanie iba malé, ale po tom, čo sa dvojica potúžila alkoholom vyrobeným z fermentovaných jabĺk, cukru a chleba, sa im nápad akosi vymkol spod kontroly. Výsledok je neprehliadnuteľný. Mladík tvrdí, že nápis DEVAST8 je jeho prezývka a vôbec nesúvisí s členstvom v nejakom gangu.

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu