Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladík letel domov so svojím psom: Späť ho dostal polomŕtveho, šokujúce FOTO

Er Mao bol celý krvavý a dobitý Zobraziť galériu (2)
Er Mao bol celý krvavý a dobitý (Zdroj: profimedia.sk)

ŠANGHAJ - Tieto priam šokujúce fotografie zachytávajú poranenia, ktoré utrpel jeden pes v Číne po tom, ako s ním hrubo zaobchádzali zamestnanci letiska. Jeho majiteľ je zhrozený a žiada, aby sa prípad poriadne vyšetril a niekto zaň poniesol zodpovednosť.

Istý Číňan nedávno letel zo Šanghaja späť domov aj so svojím psom. Na palubu zviera samozrejme nemohlo, a tak bolo umiestnené do klietky a následne do nákladného priestoru lietadla. Keď cestujúci vystúpil, musel čakať viac ako hodinu na to, kým mu zlatého retrievera menom Er Mao vydali. No akonáhle ho zbadal, zostal v šoku. Bol celý doráňaný a ledva stál na nohách. Následné vyšetrenia ukázali, že utrpel ťažké poranenia očí a iných častí tela. 

Mladík letel domov so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladík sa prirodzene okamžite zaujímal o to, čo sa stalo. Zástupcovia Medzinárodného letiska Tianhe v meste Wuhan v čínskej provincii Hubei mu oznámili, že pes bol ešte pred letom aeroliniek China Eastern Airlines umiestnený v nákladnom priestore letiska. Odtiaľ z klietky ale utiekol. Osem zamestnancov letiska sa ho potom približne trištvrte hodinu snažilo dolapiť a vrátiť späť, kvôli čomu meškal let. Letisko Tianhe uviedlo, že jeho pracovníci museli reagovať na "núdzovú situáciu" v snahe zabrániť prípadným škodám na majetku a zraneniam ostatných cestujúcich a zároveň sa ospravedlnilo majiteľovi retrievera za to, že utrpel zranenia. 

Mladík letel domov so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

United Airlines opäť pod paľbou kritiky: Záhadná smrť v nákladnom priestore lietadla

Pri pohľade na Er Maa je ale jasné, že to zamestnanci so svojou snahou skrotiť ho prehnali a prakticky ho takmer zabili. Pes momentálne stále podstupuje liečbu a len pomaly sa zotavuje zo svojich zranení. Jeho majiteľovi vysvetlenie letiska nestačí a zrejme bude od neho aj od leteckej spoločnosti požadovať odškodné. Celý prípad sa stále prešetruje a zisťuje sa, kto je zodpovedný za útek a následné poranenia psa. 

Viac o téme: PesLetisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu