Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičom zomreli za krátky čas obe dcéry (†14, 16): Zriedkavé ochorenie, o ktorom lekári netušili

Zomreli v priebehu troch rokov Zobraziť galériu (3)
Zomreli v priebehu troch rokov (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Rodina z Veľkej Británie prežíva nepredstaviteľnú tragédiu. V priebehu pár rokov totiž prišla o obe svoje deti, ktoré zomreli na zriedkavú genetickú poruchu. S ich stratou sa zrejme nevyrovnajú nikdy.

Zdrvení rodičia Laura a Peter prehovorili o svojom obrovskom trápení, ktoré prežívali po tom, ako prišli o svoje dve dcéry. Jodie Muirová zomrela náhle ako šestnásťročná v roku 2014, keď ju našiel jej otec mŕtvu ráno v posteli. Jej sestra, štrnásťročná Taylor, umrela len pred pár dňami. Pitva odhalila, že obe trpeli rovnakým genetickým srdcovým ochorením, o čom lekári nevedeli, uvádza denník Daily Record. 

Jodie Muirová
Zobraziť galériu (3)
Jodie Muirová  (Zdroj: Facebook)

"Jednoducho im prestalo biť srdce. Prísť o jedno dieťa je príšerné, ale stratiť obidve je jednoducho absolútne kruté a srdcervúce," píše sa v stanovisku užialenej rodiny. Jej priatelia založili zbierku, prostredníctvom ktorej sa snažia vyzbierať finančné prostriedky na pohreb Taylor. 

Taylor Muirová
Zobraziť galériu (3)
Taylor Muirová  (Zdroj: Facebook)

Rodičia dievčat sa z ich smrti nikdy nespamätajú. Utešuje ich ale aspoň fakt, že medzi ľuďmi boli veľmi obľúbené. "Nikto o nich nemôže povedať ani jedno zlé slovo," dodala Laura. 

Viac o téme: TragédiaSrdcové ochorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu