Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Žena (34) kúpila krevety: Keď ich chcela dať do jedla, takmer skamenela od hrôzy

Carly Corbinová so synčekom Zobraziť galériu (2)
Carly Corbinová so synčekom (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Carly Corbinová z anglického Hastingsu si počas Veľkej noci kúpila vrecko s krevetami, časť z nich dala do paelly a zvyšok odložila do mrazničky. Po čase sa však rozhodla pripraviť ďalšiu večeru, a tak vrecko otvorila a začala z neho plody mora vyberať. Zrazu však narazila na odporného tvora, ktorý v balení rozhodne nemal čo hľadať.

Kúpila si banány a prišlo peklo: Žena (30) musela utekať s bábätkom z domu pred smrťou

"Urobila som paellu so zopár krevetami a zvyšok som dala do mrazničky. Chutila dosť rybacinou, ale nič mi nebolo, tak som sa nad tým nepozastavovala. Minulý týždeň som ich vytiahla, aby som ich rozmrazila a uvidela som čosi biele medzi všetkým tými ružovými. Najskôr som si len pomyslela, že je to biela kreveta, ale potom som to vytiahla a čosi také som nikdy nevidela. Pomyslela som si: "Čo to má byť, veľká kreveta?", ale vyzeralo to skôr ako úhor alebo barakuda," opísala nepríjemný zážitok Carly.

"Obrátil sa mi žalúdok. Len som si pomyslela: "Toto je naozaj nechutné"," dodala Carly podľa portálu thesun.co.uk s tým, že najviac ju znepokojuje, že keby dostala otravu z jedla, mohla by sa preniesť aj na jej päťmesačného synčeka.

FOTO Žena (34) kúpila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Žena po objave 15-centimetrového odpudivého tvora okamžite kontaktovala zákaznícke služby obchodného reťazca, kde jej povedali, aby výrobok priniesla späť do pobočky. Vzorku už odoslali na testovanie a Carly vrátili päť libier (cca 6 eur), čiže sumu za nákup kreviet. Záležitosť prešetrujú aj u dodávateľa.

Viac o téme: Krevety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu