Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jane (21) vyhrala v lotérii božskú sumu: Všetci jej závidia, ona má zničený život

Jane Parková Zobraziť galériu (2)
Jane Parková (Zdroj: FB/Jane Park)

EDINBURGH - Najmladšia britská víťazka v hre Euromilióny hovorí, že má v pláne zažalovať prevádzkovateľa súťaže za to, že jej zničil život. Jane Parková mala iba 17 rokov, keď jej v lone pristál milión libier a teraz si vraj niekedy želá, aby si nikdy nekúpila víťazný tiket.

Banka dovolila mladíkovi neobmedzené míňanie: Ako vyzeral jeho život, neuveriteľný rozsudok súdu

Jane Parková (21) priznala, že je pre ňu veľký stres byť milionárkou a ľuďom mladším ako 18 rokov by nemalo byť dovolené kúpiť si tiket. "Niekedy mám pocit, že výhra v lotérii mi zničila život," vyjadrila sa pre Sunday People. Údajne dokonca zvažuje žalobu na spoločnosť Camelot.

Parková, ktorá vyhrala v roku 2013, si dala spraviť prsné implantáty, kúpila si dve nehnuteľnosti a zadovážila čivavu, pripustila, že sa snaží nájsť zmysel života. Myslela si, že po výhre to bude desaťkrát lepšie, ale je to desaťkrát horšie. Väčšinu dní si želá, aby nemala žiadne peniaze a všetko by bolo oveľa jednoduchšie.

Jane (21) vyhrala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Jane Park)

"Ľudia sa na mňa pozerajú a myslia si, "Chcel by som mať taký život ako ona, chcel by som mať jej peniaze", ale neuvedomujú si rozsah môjho stresu. Mám materiálne veci, ale okrem toho je môj život prázdny. Aký to má zmysel?" pýta sa rozčarovaná dievčina, ktorá sa má budúci mesiac postaviť pred súd za šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

Firma Camelot uviedla, že Jane dala poradcu, ktorý jej má pomôcť hospodáriť s peniazmi. Podľa hovorcu je to však vždy na výhercovi, či túto pomoc prijme alebo nie. Jane sú rozhodnutí naďalej podporovať, ak sa rozhodne, že to chce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu