Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Študentku (22) na brigáde pripravil o panenstvo záhradník (60): Len ťažko uveriť, čo nasledovalo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

AYR - Mladá Britka porozprávala o tom, ako stretla lásku svojho života a akí sú veľmi šťastní. Má to však jeden háčik - jej vyvoleným sa stal o dve generácie starší záhradník, ktorý ju pripravil o panenstvo. Tí dvaja ale nedbajú na zlé reči a užívajú si spoločnosť jeden druhého a svojich dvoch detí.

Jen Renniová, ktorá má teraz 26 rokov, sa so 64-ročným Williem zoznámila v lete 2012 počas brigády na jednom statku v Škótsku, kde on pracoval ako záhradník. Mladučkej brigádničke rozprával o svojich životných zážitkoch a spolu zdieľali aj lásku k zvieratám. Do troch mesiacov už tvorili pár a začali plánovať založenie rodiny.

Dievčina si na všetko spomína takto: "Hneď ako som videla jeho zvráskavené ramená, cítila som v bruchu motýliky. Prvý bozk som zažila práve s Williem, bol moja prvá láska, moje prvé všetko. Je vysoký, tmavý a krásny, teda až na to, že už má šediny. Je to moja sivá líška, obdivujem ho." 

Milencom ich vekový rozdiel vôbec neprekáža, sú totiž vraj spriaznené duše a cítili to tak od začiatku. Rovnako ako Jen, ani Willie nemá v láske veľa skúseností. Okrem nej spal v živote len s jednou ženou. "Mal som vtedy niečo vyše dvadsať rokov. Odvtedy som sa už nemiloval a zmieril som sa s tým, že už asi ani nikoho nestretnem. Potom ale prišla Jen a všetko do seba zapadlo. Sme pre seba ako stvorení," hovorí muž, ktorý je od rodičov svojej milej o sedem rokov starší. Ani tento fakt mu ale nezabránil v tom, že Jen po pár mesiacoch randenia pripravil o panenstvo. 

Stará mama (56) prežíva najlepšie sexuálne roky svojho života: Vďaka zajačikom z internetu

Ich vzťah odvtedy nabral plné obrátky, keď sa Renniová k Williemu nasťahovala do bytu. Krátko nato začal párik diskutovať aj o deťoch. Rozhodli sa rýchlo, pretože Willie už nie je najmladší a chce ešte svoje deti vidieť vyrastať. Len päť mesiacov od ich prvého stretnutia Jen otehotnela. Narodil sa im James, ktorý má teraz tri roky. V apríli 2013 si dôchodca kľakol na jedno koleno a požiadal svoju o niekoľko desaťročí mladšiu priateľku o ruku. O rok neskôr sa vzali tam, kde ich dokopy osud. V roku 2015 sa im narodila dcérka Emily a je celkom možné, že tých potomkov budú mať ešte viac. 

Rodina a priatelia manželov ich podporujú, no ešte stále sa nájde mnoho ľudí, ktorí ich zväzok odsudzujú. No Jen trvá na tom, že sa nemajú za čo hanbiť. "Je to moja vec, s kým žijem, nie ich. Život je príliš krátky, ja a Willie sme veľmi šťastní, že sme našli jeden druhého. Vek je len číslo, nezmení to, čo k sebe cítia dvaja ľudia" dodáva. 

Viac o téme: MilenciVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu