Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

On má 20, ona 50, sex vraj majú úžasný: FOTO bizarného páru, rodina ja z nich zhrozená

Jill Carpenterová (50) a Eric Langley (20) Zobraziť galériu (5)
Jill Carpenterová (50) a Eric Langley (20) (Zdroj: profimedia.sk)

PITTSBURGH - "Vek je len číslo" alebo "máš toľko na koľko sa cítiš." Tieto slová pozná snáď každý. Treba si však priznať, že častejšie si to hovoria asi tie staršie ročníky. Vhodný vekový rozdiel medzi partnermi je tiež téma, ktorá sa pravidelne rieši. Čo je správne a čo už je príliš? Pár z Pittsburghu ukazuje svoju lásku celému svetu a vek je pre nich absolútna banalita.

Jill Carpenterová a Eric Langley tvoria zaľúbený pár už 12 mesiacov. Nič na tom nie je zvláštne, až pokiaľ sa neprezradí ich vek. Ona ma 50 a on krásnych 20 rokov. Zoznámili sa na online zoznamke a podľa ich slov išlo v ich prípade o lásku na prvý pohľad. Neprekážal im ani 30 – ročný vekový rozdiel.

On má 20, ona
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Iný názor na synov vzťah majú Ericovi rodičia, ktorí sú mladší od jeho priateľky. Myslia si, že ich syn by si mal nájsť dievča vo svojom veku. "Láska takto nefunguje. Nikdy ma nikto v mojom veku sexuálne nepriťahoval," vysvetlil zaľúbenec. Eric sa prestal stretávať aj s mnohými kamarátmi, pretože nevedeli pochopiť jeho vzťah. On si ale uvedomuje, že lásku si nevyberáš a nedá sa plánovať.

On má 20, ona
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zaľúbencov to však neodrádza a onedlho budú oslavovať prvé výročie ich spoločného života. Eric priznal, že síce mal zo začiatku problém a hanbil sa, Jill mu ukázala krásu spoločného vzťahu. "Ľudia sa zastavujú a pozerajú na nás ale nám je to jedno. Tešíme sa z každého okamihu," vyjadril sa Eric. Priatelia aj rodina sa zaujímajú o sexuálny život tak vekovo rozdielnych ľudí. Eric a Jill si túto sféru svojho vzťahu pochvaľujú a podľa ich slov sú sexuálne veľmi aktívni. Sú silní a aj napriek trom desaťročiam je ich sexuálny život ohromujúci. 

On má 20, ona
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jill bola prvá, ktorá Erica na zoznamke oslovila. Prízvukovala však, že už od začiatku mu povedala, že je zrelá žena. Po prvom stretnutí bola z mladého chlapca zmätená, samozrejme v dobrom slova zmysle. Eric bol podľa jej slov veľmi romantický. "Je veľmi inteligentný, veľmi láskavý a dokážeme viesť niekoľko hodinové rozhovory," opísala svojho chlapca Jill.

Na verejnosti sa pýšia jeden druhým, aj keď si väčšina ľudí myslí, že ide o matku so synom. Oni si z toho nič nerobia a nemajú problém sa držať za ruky, či rovno bozkávať pred zrakmi ľudí. "Reakcie na nás sú zmiešané. Niektorí ľudia nás berú ako matku a dieťa, iní nám blahoželajú k vekovému rozdielu," zhodli sa obaja. 

Viac o téme: PárVekRozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu