Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pravda, ktorú ženy nikdy nepriznajú: U chlapa hľadajú jedinú vec, je poriadne zvrátená

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

NEWCASTLE UPON TYNE - Čo ženy chcú? To je otázka, na ktorú chlapi málokedy poznajú skutočnú odpoveď. Niektorí si myslia, že ženy „idú“ po peniazoch, iní, že musia mať svalnatú postavu, aby nežné pohlavie upútali. Dámy chcú však niečo celkom iné, tvrdia odborníci.

Mnohé zo zoznamiek či stránok určených na chatovanie a spoznávanie sa súhlasia, že ženy majú určité kritériá, na základe ktorých sa rozhodujú, keď váhajú nad tým, s kým ísť a neisť do vzťahu. Myslíte si však, že ženám stačí „len“ sympatia, pevná postava, stabilné finančné zázemie, zmysel pre humor a chápavosť? Ste na omyle!

Najlepšie profilovky na zoznamke, ktoré vám zaručia rande: Ako by na nich mali vyzerať ženy a muži

Podľa najnovšej štúdie britských vedcov z Northumbria University v Newcastle upon Tyne zverejnenej v odbornom magazíne Evolution and Human Behavior je to práve podobnosť s bratom, ktorú ženy u svojej ideálnej polovičky hľadajú. Ženy vraj preferujú tvár, ktorá sa podobá na ich súrodenca. Optimálny vyvolený by od ženy nemal byť ani príliš geneticky podobný, ale ani až taký rozdielny.  

Pravda, ktorú ženy nikdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dobrovoľníčky vedci požiadali, aby im zaslali fotografie ich partnerov a bratov. Vedci na základe analýzy zistili, že si ženy vyberali mužov, ktorí sa jemne podobali na ich súrodencov. Súčasne platí, že vyššie šance u žien majú takí muži, ktorí sa do určite miery podobajú na brata dotyčnej. Táto skutočnosť naznačuje aj to, že ľudí zrejme priťahujú náprotivky s podobnými názormi, záujmami a vkusom, pretože tak vzniká pocit väčšej vzájomnej dôvery.

 

 

Viac o téme: RandenieZoznamovanieAtraktivitaMuž snov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu