Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvá z ambulancie: Najneuveriteľnejšie mýty o sexe

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Ešte aj dnes sa nájdu ženy, ktoré veria, že môžu otehotnieť aj „zo sedadla autobusu“. Lekári sa niekedy musia poriadne premáhať, aby nevybuchli od smiechu, keď vyvracajú mýty, ktorým niektorí pacienti veria. Prečítajte si tie najbizarnejšie z nich.

Stovky lekárov sa prostredníctvom sociálnej siete Reddit podelilo o svoje zážitky za dverami ambulancií. Niektorí pacienti sú podľa ich slov schopní veriť aj absolútne nepochopiteľným bludom. V ambulanciách sa aj dnes objavia páry, ktoré veria, že spolu môžu otehotnieť tak, že pri sebe v posteli ležia alebo takí, ktorí káve nepripisujú povzbudzujúce účinky.

Lekár prezradil, ako vyzerá penis s pribúdajúcim vekom

Jeden z doktorov priznal, že mal raz pacienta, ktorý pil denne viac ako 30 šálok kávy denne a neveril, že by to mohlo byť hlavnou príčinou jeho problémov s nespavosťou a úzkosťou. K inému lekárovi raz prišla 70-ročná žena, ktorá sa sťažovala na malý a bezbolestný výrastok v zadnej časti jej krku. Ukázalo sa, že jej trvalo 70 rokov, kým zistila, že čapík v krku má každý človek.

Najnezvyčajnejšie spôsoby otehotnenia

Väčšina najnepochopiteľnejších zážitkov však pochádza z ambulancií gynekológov. Jeden z nich si spomína na mladú, viac ako 20-ročnú ženu, ktorá neverila, že sex môže viesť k otehotneniu. Myslela si, že dieťa vzniká až po uzavretí manželstva. Bola presvedčená, že sex je len akt, ktorý s otehotnením nesúvisí.

Ďalšia zo žien si myslela, že môže ostať tehotná po bozkávaní sa. Istá 21-ročná slečna zasa verila, že aj orálny styk môže viesť k otehotneniu. Vysvetľovala si to tým, že spermie by mohli vstúpiť do krvného riečiska zo žalúdka a preniknúť tak až do maternice. Niektorým pacientom dokonca unikajú aj základné biologické fakty – istý lekár musel mužovi vysvetliť, že vzhľadom na jeho pohlavie nemôže prechádzať menopauzou a takisto nemôže byť tehotný.

Tajomstvá z ambulancie: Najneuveriteľnejšie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: SexMýtyTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu