Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhorší deň v roku: Poznáme dátum, kedy s najväčšou pravdepodobnosťou dostanete kopačky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

WASHINGTON - Zabudnite na sladké pohľady a slávnostné večere. Jeden deň v roku môže byť pre zamilované páry osudový. Dajte si pozor, aby sa srdce ešte pred Vianocami nezlomilo aj vám.

Jedenásty december je pre zamilované páry kritický. Ide totiž o dátum, na ktorý podľa štatistík pripadá najvyšší počet oznámených rozchodov, informuje Informationisbeautiful.net. Zdá sa, že ochladenie vzťahom neprospieva. V čase vianočných nákupov a blížiacich sa sviatkov rodinnej pohody zrejme ľudia bilancujú viac, ako inokedy v roku.

Veľký prieskum medzi Slovákmi: Najhoršie rany osudu, ktoré vám dokázali zničiť Vianoce

Prečo práve vtedy? Odpovede sa snaží ponúknuť niekoľko teórií. Dôvodom môže byť predvianočný stres, ale aj míňanie peňazí na darčeky. A to niekedy zvykne byť dôvodom na hádku a dezilúziu. Nie vždy je partner schopný a odhodlaný plniť partnerove sny.  

Keď prežijete 11. december svorne pospolu, môžete si na chvíľu vydýchnuť. Počas Vianoc má chuť opúšťať partnera len málokto. Rozchodové čísla však zasa stúpajú na jar, preto sa o svoju lásku dobre starajte a vážte si ju. Nezabudnite na teplé slová, ktoré v zime hrejú viac ako horúci čaj.

Najhorší deň v roku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: RozchodKritický dátum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu