Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrôzostrašný let: Pred štartom si všimol VIDEO u cestujúceho, po ktorom takmer dostal infarkt

Cestujúci si chcel asi spríjemniť let. Zobraziť galériu (2)
Cestujúci si chcel asi spríjemniť let. (Zdroj: Youtube/synging sous)

WASHINGTON - Pilot sa už prihováral cestujúcim a letušky sa pripravovali na štart lietadla, keď jeden z cestujúcich spozoroval niečo, čo mu vzalo dych. Všimol si, že spolucestujúci na mobilnom telefóne sleduje video, z ktorého má strach celý svet.

Autor videa v tej najhoršej chvíli zbadal, že jeho spolucestujúci sleduje „zakázané“ video. Púšťal si totiž záznam teroristického útoku z 11. septembra 2001 na newyorské dvojičky, pri ktorom lietadlo narazilo do budov Svetového obchodného centra a spôsobilo ich zrútenie.

Američania zverejnili tajnú správu o 11. septembri: Pravda o najväčšej teroristickej konšpirácii

Aký mal spolucestujúci motív na to, aby sledoval takéto video? To bola otázka, ktorú zmätený muž videa nedokázal pustiť z hlavy a výraz svojej tváre zachytil na videu takisto. Cestujúci sa, prirodzene, zľakol a začal pochybovať o čestných úmysloch muža sediaceho neďaleko.

Hrôzostrašný let: Pred štartom
Zobraziť galériu (2)

Asi málokto by reagoval tak pokojne ako autor videa, ktorý svoj zážitok zaznamenal a zavesil na sociálne siete, na ktorých sa stal absolútnym hitom. Mnohí z nás by sa asi začali v tejto chvíli modliť a uvažovať o tom, s kým sa ešte pred letom nestihli rozlúčiť. Našťastie, lietadlo napokon pristálo bez incidentov.

Viac o téme: 11. september
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu