Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska (†20) doplatila na desivú vec: Stačil jediný bozk s priateľom a o pár hodín bola mŕtva

Myriam Ducre-Lemayová Zobraziť galériu (3)
Myriam Ducre-Lemayová (Zdroj: FB)

MONTREAL - Kanaďanka Myriam Ducre-Lemayová mala len dvadsať rokov a obrovskú chuť žiť, najmä po tom, čo sa dala dokopy s novým mužom. Bohužiaľ, nepovedala mu o tom, že trpí vážnou alergiou na orechy, čo sa jej stalo osudným. Stačil bozk od priateľa, ktorý si spravil sendvič s arašidovým maslom a odohrala sa tragédia. Jej matka Micheline teraz varuje všetkých, aby sa správali v takýchto prípadoch zodpovednejšie.

Jediné uštipnutie hmyzu spravilo z krásky (23) živú mŕtvolu: Strašné VIDEO, na ktorom chce zomrieť

Predtým, ako sa vrátila domov, bola dvojica na párty, no priateľ zjavne vyhladol, a tak si spravil sendvič s arašidovým maslom. Po bozku na dobrú noc však začala Myriam okamžite pociťovať dýchavičnosť a keďže nemala pri sebe pero s adrenalínom, jej stav sa rýchlo zhoršoval, uviedla jej matka pre kanadský denník Journal de Quebec.

Kráska (†20) doplatila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Keď sa mladá blondínka priateľa spýtala, či náhodou nejedol orechy a dostala kladnú odpoveď, požiadala ho, aby zavolal rýchlu zdravotnícku pomoc. Záchranka dorazila o osem minút, ale Myriam utrpela v sanitke kardiopulmonálnu zástavu a hoci sa ju lekárom podarilo oživiť, jej mozog bol príliš dlho bez kyslíka. Zomrela ešte v tú noc v roku 2012.

Jej matka sa však až tento týždeň rozhodla prehovoriť o tragédii svojej dcéry, aby tak varovala ostatných. Novinám povedala, že len niekoľko dní pred smrťou sa jej Myriam pochválila, že je zaľúbená do nového priateľa. "Bolo to prvýkrát, čo som videl svoju dcéru s takými rozžiarenými očami. Je smutné, že nemala čas mu povedať, že mala alergiu na arašidy," dodala Micheline.

Kráska (†20) doplatila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Doktorka Christine McCuskerová, vedúca detskej alergológie a imunológie v detskej nemocnici v Montreale sa pre CTV Montreal vyjadrila, že stopové množstvo alergénov môže zostať v slinách človeka až štyri hodiny po jedle. Preto by mal každý alergik na potraviny nosiť so sebou pero s adrenalínom a informovať o tom ľudí vo svojom okolí.

Viac o téme: AlergiaSmrťBozkOrechyMyriam Ducre-Lemay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu