Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajti našli bezvládne telo ženy (†38): Ďalšia vražda v Bratislave

Policajti našli telo v trávnatom poraste pri ceste
Policajti našli telo v trávnatom poraste pri ceste (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Hlavným mestom otriasla správa o nájdení mŕtveho ženského tela v trávnatom poraste pri Čunove. Len o niekoľko dní neskôr policajti objavili ďalšie bezvládne telo. Zarážajúce je, že v oboch prípadoch išlo o 38-ročné ženy. Polícia potvrdila, že spolu nesúvisia. V druhom prípade išlo o vraždu.

V bratislavskej Dúbravke sa v stredu v noci odohrala tragédia. V unimobunke v blízkosti lesného porastu za Tranovského ulicou našli policajti mŕtvu 38-ročnú ženu. Podľa predbežných zistení polície žena podľahla bodnému poraneniu v oblasti hrudníka. Telo našla policajná hliadka, ktorá preverovala oznámenie o napadnutí ženy na Tranovského ulici. "V blízkosti unimobunky policajná hliadka krátko pred polnocou spozorovala a zadržala muža, ktorého predviedla na policajnú stanicu," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Presnú príčinu smrti určí nariadená súdna pitva. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," oznámil policajný hovorca.


Prečítajte si aj:

FOTO Horor na zastávke v Bratislave: Okoloidúci si mŕtvolu ani nevšimli


Ženské telo nájdené v tráve

Policajti sa v priebehu uplynulých dní intenzívne zaoberali vyšetrovaním prípadu nálezu tela 38-ročnej ženy z okresu Žiar nad Hronom v trávnatom poraste neďaleko cesty v oblasti zvanej Mladé čunovo. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. "Na základe výsledkov pitvy, ako aj prehliadky tela ženy bolo ako predbežná príčina smrti stanovené zlyhanie srdcovo cievneho systému v dôsledku celkového pôsobenia nízkej teploty na organizmus," ozrejmil Szeiff. Na tele ženy neboli nájdené známky násilia, ktoré by svedčili o zavinení smrti konaním inej osoby. Vyšetrovanie naďalej pokračuje.

 

Viac o téme: ŽenaMŕtvolaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu