Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vaša duša túži byť milovaná. Vami…Cesta za sebapoznaním

Kniha Šlabikár Šťastia 2 sa zameriava na sebapozorovanie ako spôsob spoznania a čistenia sa. Autor sa v novinke upriamil aj na vzťahy - na dôležitosť komunikácie, eliminovanie sporov a hádok. Príde aj na riešenie následkov ohovárania, závisti, vzniku chorôb a skrytého pocitu viny s následkom karavany bolestí.

Prečo si človek priťahuje "zlého" partnera? Prečo sa vám neplní to, po čom túžite? Ako urýchliť zámer? Čo je dôvodom prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania? Ako riešiť tlak ohovárania a závisti? Aký je skutočný pôvod choroby? Čím viac druhým pomáhate, tým viac vám škodia?

Druhý diel Hiraxovho Šlabikára šťastia vám odpovie nielen na tieto otázky, ale aj vysvetlí model a zánik "obete", tichého a agresívneho energetického upíra, zrod opičej lásky, dôvody nízkeho sebavedomia a príčiny rodenia sa strachu v človeku.

Kniha Šlabikár šťastia vás chce pozitívne motivovať k vykročeniu na cestu sebapremeny a roztopenia duševných bôľov. Autor kladie dôraz na sebapozorovanie ako spôsob spoznania a čistenia sa, vnímanie súvislostí pri veciach, ktoré sa vám neustále opakujú, začatie vnútorného dialógu, zbavenie sa zlozvykov a programov, ktoré berú energiu a škodia. Prízvukuje dôležitosť vďačnosti, pokory, obety, osobnej disciplíny, sebaodpustenia, zastavenia prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania. Šepká čitateľovi cestu sebapremeny cez sebapoznanie a objavenie súvislostí.

"Vaša duša túži byť milovaná. Vami."

Knihu nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>                            

 

Viac o téme: Kniha Šlabikár šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu