Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ako rozpáliť plameň lásky vo svojom vzťahu?

Obal knihy Sila osudovej príťažlivosti
Obal knihy Sila osudovej príťažlivosti

Ak ste unavení zo svojej minulosti, pochybujete o vlastnej hodnote, hľadáte dôvod opakujúcich sa zlyhaní vo vašom živote, vieme, kde nájdete odpovede na vaše otázky. A čo je najdôležitejšie, nájdete i pocity, ktoré tak dlho spočívali potlačené hlboko vo vašom vnútri. Pustite sa do vzrušujúceho dobrodružstva, na konci ktorého vás čaká naplnenie, pochopenie, spokojnosť a schopnosť prijať to, čo si skutočne zaslúžite.

Či už lásku hľadáte alebo len chcete zlepšiť váš vzťah, kniha Sila osudovej príťažlivosti vám ukáže, ako milovať najúprimnejšou a najosvietenejšou časťou vášho Ja. Kvôli začarovanému kruhu karmy sú vzťahy spriaznených duší často zaťažované predvídateľnými problémami. Ale vzťahy pravej lásky, do ktorých vstupuje vyššia forma vášho Ja, vám umožnia prejaviť sa takí, akí skutočne ste. Len vtedy, keď svoje pravé Ja spojíte s pravým Ja druhého človeka, sa vaša túžba po milostnom vzťahu úplne naplní.

Kniha Sila osudovej príťažlivosti sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>


Autorka publikácie Sila osudovej príťažlivosti Cyndi Dale vás prevedie z divokých vôd vzťahov spriaznených duší do pokojných a osviežujúcich hĺbok zväzku dvoch pravých Ja. Nájdite svojho pravého partnera alebo rozpáľte plameň pravej lásky vo vašom súčasnom vzťahu. Naučte sa, ako vytvoriť pokojné a harmonické prostredie vo všetkých vašich vzťahoch, nielen v tých milostných.

Kniha Sila osudovej príťažlivosti obsahuje užitočné rady a inšpiratívne príbehy autorkiných klientov. Pre vás sa táto publikácia môže stať praktickým sprievodcom plným hlbokej múdrosti a inšpirácie.


Chlapček sa zahľadel na hviezdu a rozplakal sa.
"Prečo plačeš chlapče?" Spýtala sa hviezda.
"Si tak ďaleko. Nikdy sa ťa nebudem môcť dotknúť," odvetil chlapček.
"Neplač, chlapče. Veď keby som už nebola v tvojom srdci, ani by si ma nevidel," odpovedala hviezda.


John Magliola
 

Kniha Sila osudovej príťažlivosti sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Sila osudovej príťažlivosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu