Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík strčil penis tam, kam nemal: Lekári boli bezradní, museli prísť požiarnici

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

GOLD COAST - Do nemocnice v austrálskom meste Gold Coast museli byť privolaní požiarnici, aby pomohli zdravotníkom s bizarným prípadom. Istý muž totiž testoval novú sexuálnu pomôcku, no namiesto potešenia mu priniesla utrpenie.

Ľudia pri experimentovaní s vecami, ktoré im majú prinášať sexuálne potešenie, skúšajú všeličo. No niekedy to poriadne prepísknu. Tak, ako mladý Austrálčan zo štátu Queensland, ktorý si penis strčil do otvoru vo francúzskom kľúči. Vplyvom silného tlaku mu ale opuchol a nešiel vytiahnuť von. A tak bol nútený vyhľadať lekársku pomoc. 

Mladík strčil penis tam,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Lenže v nemocnici si lekári so zaseknutým údom nevedeli rady, takže museli privolať hasičov. Tí už vedeli, čo majú robiť, pretože sa nestalo prvýkrát, čo riešili takýto prípad. Pacientov penis oblepili páskou a kľúč dali dolu pomocou uhlovej brúsky. Museli byť veľmi opatrní, pretože v pohlavnom úde sa nachádza veľa ciev, čiže už pri najmenšom poranení by hrozilo vykrvácanie. Po celý čas hasiči na postihnuté miesto liali vodu, aby nebolo príliš horúce. 

Počul som praskot a všade sa rozliala krv: Mladíkovi sa pri sexe zlomil penis

"Podobné poranenia sú veľmi nebezpečné, pretože ľudia kvôli hanbe čakajú až do poslednej chvíle, kým vyhľadajú našu pomoc. Alebo si na pohlavný úd dajú maslo a čakajú, že to pôjde dolu samo. To sa ale nikdy nestane," povedal požiarnik Peter Sutherland denníku Gold Coast Bulletin. 

Viac o téme: SexZranenieAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu